Ha celofánnal körbetekerem magamat akkor többet tudnék fogyni ha ugy mennék futni?
Biztos, hogy jobban.
En probaltam es bevallt, csak ha hasznalod akkor csakis futas idotartama alatt, mert maskent nemszellozik a borfeluleted a betekert helyen es pattanasok jelennek meg.
küzdősportolok, és jár a klub versenyekre. Volt egy srác, akinek 2 nap alatt kellett 3 kilót befogynia, de úgy, hogy már kockás volt a hasa. Nyáron a 35 fokos terembe esőkabátban edzett. Végül sikerült neki.
De hogy ha te belcelofánozod a hasad, attól még semmi nem fog történni. Nagy felületet kell, és annak is akkor van értelme, hogyha a vizet akarod kiszedni.
Felejtős. Gondolom zsírt szeretnél veszteni, nem vizet.
Arról nem is beszélve, hogy mókás hang lesz, ahogy zizegsz :)
"Biztos, hogy jobban.
En probaltam es bevallt" te is vizet akartál ledobni? mostanában valahogy a legtöbb embert a víz zavar a testében... nem is értem...
ha ettől zsírt bontottál akkor gratulálok, ön az első és egyetlen ember akinek helyi fogyást sikerült elérnie, nyereménye egy sivatagi nyaralás, ahol jelentősen melegebb lesz mint amennyit a becsavarással elért, így arányosan, teljes testből fog tudni fogyni ezzel a hihetetlen módszerrel.
elég nagy szívás lenne hogy a fólia miatt pár fokkal megemelt testhőn már bomlana a zsír magától, a sivatagban vagy egy 40 fok körüli láznál elfolynánk? ugyanmár... így születnek a hoaxok és mindig van egy aki bizonygatja hogy dede nekem sikerült
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!