Mit tegyek? Nem bírom elviselni már magam, nincs akaraterőm. Elkeseredtem.
Nem kell, hogy más ellenőrizzen téged. Amire szükséged van az egy digitális konyhamérleg. Jó lenne helyesen táplálkozni, de legalábbis erősen csökkenteni a szénhidrátbevitelt. Kevesebb kenyeret, tésztát egyél és lehetőleg több zöldséget és húst.
Minden étkezés előtt mérd le az ételt és a kaloriabazis.hu netes oldalon felvezetheted őket, megtudhatod a kalóriamennyiséget és a tápértéket.
Ha nincs akaraterőd nézz meg néhány videót amiben tökéletes alakú lányok ugrabugrálnak. Hidd el, hogy senki sem úgy születik, hogy tökéletes alakja van. Mindenki tesz érte. Tegyél érte te is.
Lakótárs sajnos nem jöhet szóba jelenleg, de később jó lenne. Az a baj,h tudom,h mit hogyan kellene csinálni, csak ha elkezdek enni, akkor nem bírom befejezni...és amikor eszem nagyon jól esik,de utána olyan bűntudatom van, h megint mennyit ettem...
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!