Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nem bírom elviseln...

Mit tegyek? Nem bírom elviselni már magam, nincs akaraterőm. Elkeseredtem.

Figyelt kérdés
18éves lány vagyok. 163cm, 2éve még 50-51 kilós voltam, de most már 10 kilóval több. Járok speedfitnessre, edzek itthon is, olykor futok, de nem bírom abbahagyni az evést. Mivel nem érzem jól magam a bőrömben, így már semmihez nincs kedvem, tanulással is bénázom, pedig most fogok érettségizni. Szeretném újra megtalálni magam, és ennek első és legfontosabb lépése,h lefogyjak. Bírom 1-2 napig,h helyesen táplálkozom, aztán rám jön egy evésroham, és eszem és eszem és eszem. Nem bírom befejezni. Mit csináljak? Egyedül lakom, nem tudja ellenőrizni senki sem,h mennyit és mikor eszem. Segítsetek! Kérlek!
2013. febr. 6. 18:12
 1/3 Mirk ***** válasza:

Nem kell, hogy más ellenőrizzen téged. Amire szükséged van az egy digitális konyhamérleg. Jó lenne helyesen táplálkozni, de legalábbis erősen csökkenteni a szénhidrátbevitelt. Kevesebb kenyeret, tésztát egyél és lehetőleg több zöldséget és húst.

Minden étkezés előtt mérd le az ételt és a kaloriabazis.hu netes oldalon felvezetheted őket, megtudhatod a kalóriamennyiséget és a tápértéket.

Ha nincs akaraterőd nézz meg néhány videót amiben tökéletes alakú lányok ugrabugrálnak. Hidd el, hogy senki sem úgy születik, hogy tökéletes alakja van. Mindenki tesz érte. Tegyél érte te is.

2013. febr. 6. 19:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy ez az „evésroham” egy pótcselekvés nálad. Esetleg próbáld meg valamivel elterelni a figyelmedet, például elmész fogat mosni/elkezdesz rágózni/ vagy kimész kocogni egyet stb. Említetted, hogy egyedül laksz, esetleg szerezz, egy lakótársat mondjuk az egyik jó barátod. Akivel együtt tudnátok mozogni stb.
2013. febr. 6. 19:08
 3/3 A kérdező kommentje:

Lakótárs sajnos nem jöhet szóba jelenleg, de később jó lenne. Az a baj,h tudom,h mit hogyan kellene csinálni, csak ha elkezdek enni, akkor nem bírom befejezni...és amikor eszem nagyon jól esik,de utána olyan bűntudatom van, h megint mennyit ettem...

Köszönöm a válaszokat!

2013. febr. 6. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!