Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha elfogy az...

Mit tegyek, ha elfogy az akaraterőm?

Figyelt kérdés
10kg-ot fogytam, tök jól tartottam, de aztán valami bekattant, na mindegy az a lényeg, hogy visszajöt pár kg. Meg most karácsony+nálunk disznó vágás szóval még 1-2 kg vissza fog jönni. Így 59-60 kg leszek (de lehet, hogy kevesebb, mert nem tudom pontosan hány kg vagyok) 5 kg-ot szeretnék tehát kb leadni max. Most van motivációm nyári képek stb..de mit tegyek ha elfogy? Nem azért jöttek vissza a kg-ok, mert koplaltam!!!!!
2012. dec. 22. 06:48
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha elfogy az akaraterőd, akkor a legjobb, ha olvasol róla valamit:

[link]

2012. dec. 22. 07:21
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ez hasznos volt!
2012. dec. 22. 07:29
 3/9 anonim ***** válasza:

a disznó az fehérje meg zsír.

leginkább hízni meg a sok szénhidráttól lehet.

szóval simán ehetsz annyi disznót amennyit akarsz,csak zöldség körettel.

leszeled a darab húst és paprikával,paradicsommal megeszed kb,és semmit nem fogsz hízni.

a motiváció meg egyértelmű.

az egészséges élet megtartása,nem holmi kinézet.

2012. dec. 22. 11:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Ne tömd tele magad sütikkel.. nem kell sok akaraterő. Edd meg azt a disznót, akkor nem leszel éhes. Na a koplaláshoz, ahhoz tényleg kéne akaraterő. De minek? Előző válaszoló leírta, fehérjétől és zsírtól, zöldségektől nem fogsz visszahízni.
2012. dec. 22. 11:11
 5/9 A kérdező kommentje:
karácsony után szeretnék fogyózni.:) de nagyon köszönöm a válaszokat.
2012. dec. 22. 12:18
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha úgy fogyózol, hogy az teszi próbára az akaraterődet, akkor valamit lehet hogy rosszul csinálsz.

Az edzés más, az lehet kimerítő, valóban megterhelő, de az étkezés ne legyen az..

2012. dec. 22. 13:22
 7/9 A kérdező kommentje:
gondolom te se úgy születtél, hogy paleozol, gondolom neked is nehéz volt az átállás. Na most én is így vagyok először elhagyom a sok édességet(újra), de mint írtam már lefogytam 10 kg-ot, csak visszajött egy kevés...és karácsony után szeretném leadni..
2012. dec. 22. 13:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Persze hogy nem úgy.

Hangsúlyosan, komolyan azt tanácsolom, hogy ha egészséges vagy, úgy térj át az egészséges, vagy egészségesebb életmódra, hogy azt tudd is tartani. Tehát ha kell akkor fokozatosan. Nyilván nem dől össze semmi ha időnként engedsz a kísértésnek, azt tartom fontosnak hogy nagy részt jól egyél. Élettanilag is ennek van szerepe, tehát bármit csinálsz, azt életvitelszerűen tedd, ne olyan legyen amit esetleg abbahagysz 2 hét után mert eleged van. Hát ezek a Karácsony előtti jókívánságaim, aztán ha belekezdesz sok sikert!

2012. dec. 22. 13:59
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm, így tervezem, fokozatosan és remélem mire elérem újra az álomsúlyom már meg lesz az egészségesebb életmód, teljesen. Kellemes ünnepeket!:))
2012. dec. 22. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!