Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnék lefogyni? Mindig...

Hogy tudnék lefogyni? Mindig elfogy az akaraterőm.

Figyelt kérdés
168cm vagyok és 72 kg Igazából az a problémám ,hogy az evés nálam ilyen öröm forrás és folyton túleszem magam ...Szerintem lelkileg szükségem van rá ,hogy betöltse az életemben lévő űrt..Tavaly már sikerült lefogynom 6 kg -de visszajött rám .Tényleg szeretnék lefogyni .Tudnátok tanácsot adni titeket mi motivál vagy hogyan sikerült.18 (L)
2011. márc. 14. 13:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Mozogsz rendszeresen? Én azt tanácsolnám, hogy válassz egy mozgásformát, sportot amiben örömödet leled. El kell határoznod, hogy kb4 hónap alatt leadod azt a 6kg-t. Egyél naponta többször kevesebbet és mozogj sokat! Csinálj valami olyasmit amit szeretsz (heti 4x), akkor öröm lesz a fogyás:-)

Sok sikert!

2011. márc. 14. 14:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Régebben élsportoló voltam szinkronúsztam,imádok sportolni úgyhogy szerintem majd futni fogok inkább a kajának a mennyiségét nem tudom soha betartani ,hogy csak kevest,de Köszi:)
2011. márc. 14. 14:19
 3/5 anonim ***** válasza:
és a kedvenc kajáidból ne tarts otthon sokat! Pld csoki, süti stb ne legyen a hűtőben!
2011. márc. 14. 14:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen a mozgás a fontos, én pl. régebben esténként nasiztam. Aztán ezt felcseréltem 40-60 perces "sietős sétára" ill. kocogásra, majd otthon nyújtás. Utána egyáltalán nem szoktam éhes lenni.

Nem koplalok, nekem is az volt a bajom anno, hogy túlettem magamat-pukkadásig:D, most meg napi 4-5x eszem, de kis adagokat, hogy ne érezzem magam "eltelve", így nincsen leterhelve a gyomrod sem.

170cm/81kg voltam, lefogytam 63kg-ra, igazából a motiváció

nálam elég egyszerű volt: jól akartam magam érezni.

2011. márc. 14. 14:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja most olvasom, hogy sokat mozogsz akkor bocs:)
2011. márc. 14. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!