Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék könnyen és...

Hogyan tudnék könnyen és hamar lefogyni? Többi lent!

Figyelt kérdés
12 éves vagyok és 53 kiló :( Nem látszik meg rajtam de zavar mert ha nem fogyok le gyorsan akkor egyre csak hízni-hízni fogok :/ Gyógyszer mentes fogyókúrát mondjatok :) Ti hogyan fogyókúráztok? Normális válaszokat várok! ;D Előre is köszönöm!! :D
2011. nov. 3. 15:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Kérdező! Ha zavar a súlyod, a szüleiddel forduljatok orvoshoz. 12 évesen nem csinálhatsz idióta fogyókúrákat, mert fejlődésben van. Ennek következtében a súlygyarapodás normális dolog, más kérdés, hogy mekkora az a súly, ami gyarapszik. Fontos lenne tudni a magasságodat is, mert az is számít.

Ha rossz tanácsokat kapsz és azokat fogadod meg, akkor előfordulhat, hogy vagy beteg leszel vagy még kövérebb.

És mivel úgyis anyukádék vásárolnak és főznek, elsősorban NEKIK kell tudni, mit eheszt és mennyit. Az orvos nekik is segíteni fog ebben. A háziorvostól vagy gyerekorvostól kérjétek el a legközelebbi dietetikus nevét és címét.

2011. nov. 3. 15:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Első: nagyon magas vagyok: 176 kb :) Pontosan nem tudom...ezelőtt 2 hete mértük ;D
2011. nov. 3. 16:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Ma minden gyerek el akar fogyni? Twiggy korszak van, vagy mi?? 176 magas, 53 kiló és neked ez sok???

Nem értem ezt a divatirányzatot.... és csodálkoznak azon, ha sok a beteg és depis gyerek...

2011. nov. 3. 19:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem pontosra mondtam a méretet csak kb!! És azért 12 évesen 53 kg elég sok!!
2011. nov. 3. 19:29
 5/5 anonim válasza:

Nem az számít itt, hogy 12 éves vagy, vagy 52, a magasságodhoz kell passzolnia a testtömegdnek!! Lehet, hogy a 152 centis osztálytársaid csak 40 kilósak, de a magasságodhoz ez a tömeg tök jó. Sőt, inkább kevésnek tűnik.

Fogyókúrába pedig ne kezdj bele. Már nyilván hallottad, hogy növésben vagy, a szervezetednek szüksége van a megfelelő mértékben bevitt tápanyagora, nyomelemekre, stb. Ha nem eszel eleget, komoly szervi megbetegedéseid lehetnek később!

Az nem árt persze, ha egészségesen élsz: mozogj sokat, egyél sok gyümölcsöt, zöldséget, hanyagold a chipset, kólát, cukros üdítőt, cukrokat, stb. Neked semmi más dolgod nincs ebben a korban, mint jól érezni magad, rohangálni, és ENNI! :)

2012. jan. 24. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!