Hogyan lehet ezt kezelni?
Figyelt kérdés
Az utóbbi egy évben 25 kilót fogytam 90-ről 65-re. A 165 cm-hez ez már nem olyan rossz, bár még 5 kg mínuszt tervezek.Az igazi kérdésem az, aki volt hasonló cipőben, hogy nem tudom kezelni az "új" testemet, azt érzem, hogy mindenki engem néz, védtelen vagyok, pedig örülnöm kéne...2014. szept. 17. 12:38
1/2 anonim válasza:
Gratulálok! Segíteni ebben nem tudok . Sok sikert az utsó 5 kilóhoz!
2/2 anonim válasza:
A fogyás okozhat idegi,lelki változást is, akár a jelzett irányban. Ugyanis az idegek és az egész idegrendszer sok zsírnemű anyagot tartalmaz, amelyek részleges elvesztése az idegi folyamtokra is kihathat az ingerületvezetés megváltozása miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!