Hánytatással elmegyek pszihologushoz hogyan fognak kezelni? :OO 15/L
Figyelt kérdés
2012. aug. 23. 13:34
1/8 anonim válasza:
Civilizációs tinédzserbetegség, nem hiszem, hogy emiatt szükség van pszichológusra. Akaraterővel le lehet állni.
2/8 Szoondiii válasza:
valószínűleg beszélgetni fogtok, különösebben nem vagy 'beteg', így nem szigorúan vett kezelést fogsz kapni.
vagy lehet kezelésnek nevezni a beszélgetést is, ha úgy tetszik. jól teszed, hogy elmész szakemberhez!
3/8 anonim válasza:
Talán megpróbál felvilágosítani arról, hogy mekkora ökörséget csinálsz.
4/8 anonim válasza:
beszélgettek, kideriti miért van
5/8 A kérdező kommentje:
bulimia!!!! és már eddig is jártam pszihologushoz csak mot mondtam el!!!!!!!4
2012. aug. 23. 13:48
6/8 poiu válasza:
A pszichológus nem "kezel", vagyis nem írhat föl gyógyszert. A pszichológusoknak a Te problémádban nagy gyakorlatuk van, sok ilyet láttak, biztosan tudnak hasznos tanácsot adni. Ne parázz. Arra akar majd rájönni, hogy milyen súlyos az állapotod és hogy mi lehet az oka.
7/8 Szoondiii válasza:
ha eddig is jártál, és még mindig bulimiával küzködsz, elképzelhető hogy nem túl hatékonyan végzik a munkájukat.
illetve ha csak most beszéltél róla, nyilván segítenek megoldani a problémát.
8/8 A kérdező kommentje:
Csak most beszéltem róla elöször
2012. aug. 23. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!