Ezzel a testtel már elkezdhetek szálkásítani? 19L
Szóval eddig főként állóképesség fejlesztő edzésre jártam. Most otthon szeretnék tornázni ill erősíteni főleg, de arra gondoltam itt lenne az ideje vmi jó diétának előtte. Mit gondoltok?
Köszönöm a hasznos tanácsokat, válaszokat. :)
Kedves utolsó!
Nem azt kérdeztem, jó e az alakok.
A kérdés arra vonatkozott, szálkásíthatok e már.
Valamint, a képek egyikén se pucsítok... de mindenki magából indul ki ;)
Azért van olyan sok kép, mert nem tudtam elég jót fotózni 2-3-al, kellett több az egész alakhoz. És a kamerallàs azért olyan amilyen, hogy látszódjon a lábam, fenekem is. Nem csak felsőtest az ember, ha jól tudom:))
Nem magamból indulok ki, én nem írok ki ilyen buta kérdéseket :DDD Figyelemfelhívás/önbizalomtuning volt a cél, te is tudod. De tessék, jól nézed ki.
A pucsításra meg...
A fények vetődésén a csípődön, és az hogy a falnak támaszkodva előrébb dőlsz, nem tudom mi, ha nem pucsítás. :)
De ha neked ilyen a normál, egyenes testtartásod, akkor tudok priviben ajánlani pár jó gyógytornászt. Nem túl egészséges ez így hosszútávon
Most elküldted újra a képeimet? Gratulálok.
A falnak támaszkodtam, hogy ne a csípőmön legyen a kezem, és kirajzolódjon az alakok rendesen. Ennyi. És igen, előre dőltem felső testtel, kb 5-10 centit, mert előttem, ahogy gondolom kivetted, miközben órákig bámultad a képeimet, egy vasradiátor van, ami pedig tűzforró volt. Előtte álltam, és nem túl közel hozzá, hogy ne égessen még. Így pedig oda kellett dőlnöm a falnak, hogy meg tudják támaszkodni....
Világos már?
Komolyan nem hiszem el, hogy a második kommenteden sincs semmi hasznos...
Önbizalmam pedig van elég... de te név és arc nélkül tudsz fröcsögni...ejjha :D
szerintem a "pucsítós válaszadó" semmi rosszat nem mondott, ne vedd magadra :D
szerintem ügyi vagy és csinos
jó a cicid :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!