Mit gondoltok a testemről? Fogynom kell még, szálkásítani vagy hogy van ez?
Minden februárban kezdődött, persze akkor még fogyókúrának indult, mostmár inkább életmód váltás lett belőle. 98 kilóról indult most vagyok 84 183 centihez, de már eljutottam arra a szintre, hogy kinézetre döntök. Sokak szerint már abba kellenem hagynom (egyáltalán nem éheztetem magam, napi 1600 kcal mindig megvan) volt olyan aki már annorexiával is megvádolt.. mivel már ruha alatt nem igazán látszik, csak az oldalamnál kicsit kipúposodik. Most azonban már lassan 3 hete semmilyen eredményt nem értem el, és olyanokat olvasgattam neten, hogy nem elég a kalórideficit. Szeretnék tanácsot kérni, folytassam -e így tovább, és ez csak egy kilengés volt, vagy valóban váltanom kellene? itt a kép:
175 centihez 76 kiló vagyok (18% testzsír), én napi 2100 kcal-t viszek be, úgy veszítek zsírból. Csak érzékeltetem, hogy neked az 1600 mennyire kevés amúgy.
És nem bántásképp mondom, de súlyos gond lehet azokkal, akik szerint már bőségesen eleget fogytál, állj le vele. Azt ne feledd, hogy bármit is változtatsz a diétádban, ne két nap alatt várj csodát, hanem csináld legalább két hétig úgy. Amúgy sokat jelentene, ha elmondanád egy napi étrendedet.
Nem bántásképpen mondom, de ha csak felső tested néztem volna egyből homokóra alkatú lányt mondtam volna. Én még sose láttam fiúnál ilyen csípőt és nőként irigylem, nekem nincs ilyen. Elsőnek azt hittem hogy a bőröd lóg és kötény hasad lett.
Nah, hogy érdemlegeset is írjak van még mit fogyni zsírból, de kezdj el sportolni, hogy legalább valami hátad legyen, mert rettentően nőies alakod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!