Mindenki írja hogy aki fogyni akar egyen sok csirkét pulykát, zöldséget, gyümölcsöt! De akinek nincs rá jövedelme?
Hat en nem tudom, itt nagyon elkanyarodtunk valoban szemelyes dolgok fele, en mondjuk tartom az allaspontom, miszerint rendes kajara igen is tellik mindenkinek, mert a vacakra is ugyanannyit kolt az ember, csak oda kell figyelni mit, mikor es milyen mennyisegben eszik az ember...nameg amit nem gyozok hangsulyozni, mozogni kell. Ennyi a titka.
Az eletmod valtasra elo pelda anyam. 4 gyereket nevelt fel egyedul a minimal beres fizetesebol..meg mindig kuzd ket gyerekkel. Mindig fogyozni akart, csak sose jo oldalon rangatta a drotot es jott azzal, hogy nem tellik ra. Bebizonyitottam neki, hogy igen, mert o azt hitte en milliokat koltok kajara. Anya 161 magas es 56 kg,46 evesen, ja es kozel 70 kg volt. Fizikai munkat vegez, eleg kemenyet evek ota. O ahhoz mar ugy hozzaszokott, hogy egy dekat nem fogy tole. Amit immar lassan ket eve tesz, mivel a varos ahol dolgozik, nem azonos a kozseggel ahol el, bebiciklizik a melohelyre, ami idestova 16 km, este meg haza. Nem obb, 45 perc reggel, 45 perc este. Szabadnapokon meg elmegy kirandulni a gyerekekkel es a baratjaval a Dunapartra, bicikliznek, turazgatnak, nem a segguket meresztik mindig a tv elott, mikros popcornt zabalva...mert arra tellik a magyar embernek is...Azert ne beszeljunk itt ehezesrol emberek. Szar a helyzet otthon es alairom, biztosan van aki ehezik, de annak kisebb gondja is nagyobb, mint hogy dietazzon.
Marha egyszeru a megoldas mindenre. Vizsgald meg az eletviteled, ha megfelel es boldog vagy fogadd el magad amilyen vagy, ha kover kover, ha molett molett, ha meg nem akkor tenni kell ellene es meg lehet talalni minden alternativat, ami akar ingyen is kivitelezheto a mozgas teren....nem kell edzoterembe jarni, van kornyezetunk, meg otthon is lehet tartani egy egy kezisulyzot, vagy csinalni babzsakot, feluleseket, biciklizni, futni es stb...En nem tudom a kerdezo hogy nez ki es mi a baja magava, mert van, alapbol az ember nem gondolkodik ilyeneken, ha nincs, nekem pl a kerdes meg sosem jutott eszembe, de el kell mondjam, hogy hulye egy kerdes volt es en meg mindig ugy latom egy ok, amire ra lehet huzni, nem tehetunk semmit ez ellen, ez is letudva, meg vagyok nyugodva. Egyszeruen lustasag.....Es a szegeny emberre es sulyara valamint etkezesi szokasaira tudnek peldat mondani...de nekem egy igazan szegeny ismerosom sem elhizott. Szerintem itt valoban a kerdes volt egy hulye kerdes, vagy oriasi fogalomzavarban van az illeto aki feltette a kerdest...Bocsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!