Mindenki írja hogy aki fogyni akar egyen sok csirkét pulykát, zöldséget, gyümölcsöt! De akinek nincs rá jövedelme?
Miért, a szemét kajára meg van pénzetek?
Napi 30 deka csirkemell kb. 300-400 forint, 20 deka rizs kb. 30 forint, 20 deka brokkoli kb. 120-150 forint. Napi pár szem gyümölcs 100-120 forint.
Nagyon rosszul kell élnie valakinek ahhoz, hogy még ezt se tudja megfizetni. Ha meg tényleg nem, akkor így járt, sajnálom.
09:54!
Ezt megértjük. DE! Aki tényleg ilyen szar helyzetben van az valószínűleg nem internetezik és azon aggódik, hogy milyen diétába fogjon bele...
A jó kinézethez és az egészséges élethez kell egy alapvető anyagi háttér. Sajnálom ha ez sokaknak nincsen meg, de nem mondhatom azt, hogy "MIVEL NEKTEK NINCS PÉNZETEK EZÉRT ITT EGY MÓDSZER AMIVEL UGYAN AZT AZ EREDMÉNYESSÉGET ÉRHETITEK EL PÉNZ NÉLKÜL".
Mert a kedves kérdező kérdése nagyon is ilyesmit takart. Hogy szégyelljük magunkat, hogy nekik nem találunk ki valami olcsóbb módszert.
Nyilván aki csóró, az nem lesz fitnessmodell alkatú, de én sem akarok Ferrari-val járni, mert tudom, hogy nincsen rá pénzem.
Én is sokáig ezt hittem, pedig nem így van. Rendben van, hogy sok fehér húst kell enni, de azért a disznóhús sincs megtiltva.
Ha elhagyod a sok felesleges kalóriát (gyümölcslé, kóla, chips, csoki, rágcsálnivaló, cukor, kiló kenyerek), és ehelyett kevesebb, de jobb minőségű ételt veszel, nem lesz drágább.
pl. egy kiló kenyér 300 Ft körül van. Egy csomag teljes kiőrlésű kb. 170 Ft. Ha le van árazva, két-három csomagot is megveszek, és lefagyasztom. Míg a fehér kenyér két nap alatt elfogyott, vagy megszáradt, addig a csomagos kenyér nekem kitart egy hétig is. De én csak reggel eszem.
Nem arról van szó, hogy most már a csirkemell, pulykamell, zöldség, gyümölcsön kívül semmit sem ehetsz. Ehetsz, de variáld át. Én rengeteg mindent csinálok csirkecombból. Zöldséges ételeket, simán sütve, párolva, sőt, pörköltnek is. Tervezd meg, oszd be, gondold át.
Hidd el, hogy kis pénzből is lehet fogyni. Nekem sikerült 10 kg-ot leadni.
Nézd, ha bundáskenyértől lehetne fogyni, akkor mindenki azt enné, nem párolt csirkemellet brokkolival.
A minőségi táplálkozás pénzbe kerül, mint minden ami az életvitellel összefügg (sport, ruházkodás, sok pihenés, kikapcsolódás).
Mindenesetre én inkább azt tapasztalom az elhízottak részéről, hogy lenne pénzük rá, de inkább a Mcdonalds, a cigi, meg a bulizás az első, aztán ha marad pénze, akkor vagy vesz normális kaját, vagy elpókerezi.
Aztán jön rinyálni, hogy nem tud lefogyni.....
Ha meg valaki tényleg igazából szegény, annak meg nehogy már az elhízás legyen a legnagyobb problémája !
Ha valaki annyira szegény és földhöz ragadt, hogy nem engedheti meg magának akkor nem igazán tudom elképzelni, hogy hogyan hizhatott meg
szeretném ha válaszolnál erre
Htá fogyózni még nem akartam, de egészségesen táplálkozni igen. Alapvetően nem élünk rosszul, nem panaszkodhatok, nem éhezünk, de bizony két hét egészséges élet után kiürült a pénztárcánk. Amit itt leírtatok, hogy ez ennyi, az annyi, igen...az egy nap. De minden nap brokkolit sem ehetek. Egyikinak csinálok salátát, aztán halat, aztán pulykát, hozzá persze zöldségkörettel, és minden nap így tovább, csak változatosan...hát bizony az marha drága, és még arról ne beszéljünk hogy milyen jó lehet biokajákon élni, búzacsíra magot ropogtatni, napraforgó olaj helyett olivával főzni mindent... Minden nap gyümölcs? mindig más. sokba kerül, sok ember nem teheti meg.
HA a fogyókúrát nézzük pedig: igen, megengedhetem magamnak h egyek párolt pulykát meg zöldségeket, két-három hét múlva elfogy a pénzem és zsíroskenyéren élek...micsoda eredmény :)
Aki tényleg annyira szegény szerintem nem a kg-val foglalkozik...
Mi sem vagyunk gazdagok, nem élünk olyan nagyon jól, de utána számoltam és bizony olcsóbb a diétám, mint a régi kajáim. Fél kg teljes kiőrlésű kenyeret eszek meg egy hét alatt, akkor egy hónapban 4-et és ez 600 Ft, light margarint kenek rá ami bizony olcsó mert max 150 ft egy tégely, egy hónapban max 3 fogy belőle. Ha sertés húst eszek, az csak is darálva van és nálam belőle egy adag 15 dkg. Egy kg csirkemellet is kb 18-20 dkg-os darabokra szedek így 1 kg hús nálam 5-6 adag! Mellé csak néha veszek salátát, mert eléggé húzós, de 250-ért veszek 1 kg zöldségkeveréket és az is 4 adag! Rizsből megvettem egy fél kg barnát kb 1 hónapja és még mindig van, mert 6-7 dkg egyszerre nekem elég. Ha akciós csak akkor veszek friss zöldséget. És pl: szoktam olyat is hogy csirkét sütök együtt hagymával és répával és az is tök finom! Szerintem csak kicsit körül kell nézni és kompromisszumokat kell kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!