Mindenki írja hogy aki fogyni akar egyen sok csirkét pulykát, zöldséget, gyümölcsöt! De akinek nincs rá jövedelme?
Ja a sok szemetet azt meg tudjatok venni!!!Magam is eszrevettem, foleg mikor otthon voltam hosszabb idore, hogy dragabbak az egeszseges kajak. Alapvetoen, ha fogyokurazol akkor enni kell, nem zabalni! So....2 nagyobb csirkemell joszerevel 4 napra elegendo.Es van mas resze is a csirkenek, mint pl a szarny. Attol sem hizol sokat....vagy vegyel pulykaszarnytot..potom penz es szaraz a husa.
Nem kell venni kekszet meg csokoladet meg tesztat es kenyeret. Reggelire en naponta egy zsomlet ettem meg felbevagva, megpiritva pici vajjal,paradicsomal papriakaval, vagy ami zoldseg volt otthon,(uborka,retek) meg egy alma, az otthon olcso, meg fel liter tea. Bosegesen jol laksz tole. Ebed....keves hus, parolsz hozza keves zoldbabot pl...Mindenre van megoldas..Nem a Norbi draga szarjait kell venni, amitol egyebkent is dagadsz...(mondjuk teszem hozza mindentol, ha nem tartassz merteket)Lehet venni egy csomo dolgot, ami egeszseges es nem hizlal,valamint nem draga...
Azt megkérdeztétek egyáltalán hogy magamról írok-e????
Mert egyáltalán nem magamról írtam,csak idegesít,hogy ilyeneket nem kérdeztek meg.
Ha egy 7 tagú családnál ahol 3-4 gyerek van, ott hogy tudod megtenni azt,hogy megpárolsz 2 szelet csirkemellet és leülsz enni,a kicsik kérik,de te nem adsz belőle mert fogyókúrázol.Szabd már meg te egy kisgyereknek hogy nem ehet belőle,mert ez nem neki való.Erről van szó.sok birka.
Magasról le kakilom az ilyen hülye válaszokat!de ez így van?olcsó a zöldség?mennyi 1 kg paradicsom?vagy paprika?B@sszus ezt nézzétek már meg,de nem érdekel,mondom magasról tojok a válaszokra mert hülye birka emberek vagytok és az is maradtok!
jah és még1 kíváncsi lennék hogy a ti zabi gyerekeitek mit esznek?zöldséget meg gyümölcsöt?vagy nem adsz neki kenyeret vagy tésztát?jajjj ne nevettessetek már
Szia, aki a létminimum alatt tengődik az örül, ha egy tál étel jut az asztalra ebédre, fel sem merül az elhízás veszélye. A gond az, ha valaki össze-vissza eszik, mindennap csokit, süteményt eszik. Ez egy szegény családban max. ünnepnapokon fordul elő, hogy a frissen sült sütemény kerül az asztalra, és abból sem lehet degeszre enni-e magát senkinek hogy mindenkinek jusson.
Kívánom, hogy sikerüljön kitörnöd abból a körből felnőttkorodban szorgalommal amelyben most vagy, ugyanis sajnos már most nagyon meg vagy keseredve, és utálkozva nézed magad körül a világot. Az én környezetemben is sok a szegény ember, sőt sok a kisebbségi is, de nem utálják ennyire az őket körülvevő embereket akik jobban élnek náluk, mint ahogy te teszed.
Nem mi vagyunk birkák, hanem te egy dagadt lúzer, akinek fáj a létezés ha dolgozni kell de a rusnya kinézeted miatt a kutyának sem kellesz. Ez a te problémád.
Az én gyerekem meg nem hízik el, mert nem vagyok olyan barom, hogy hagyjam elhízni. Normális adagokat kap (fehér hús, burgonya, rizs, zöldség, gyümölcs, teljes kiőrlésű tészta, stb.) és heti pár alkalommal az édesség is megengedett.
Ő legalább nem fog 5 év múlva itt sírni mert nem mer kimenni a strandra...
16:03! remélem a gyermekednek hormonális alapú hízása sem lesz, sőt a terhesség után is simán visszaáll 50kilora, különben lesz nagy áll-leesés és siránkozás. NEm midnen dagadt ember gyűri le a malackát vacsira hogy a comba a fogába ragad. Nem minden dagadt ember eszik meg napi négy zacskó csipszet.
Szemellenzős emberek, akik nem értik a kérdést...ez elméleti kérdés volt, mert lássuk be, bár a zöldség alapjában véve nem drága, de mondjuk sokkal több paradicsomot meg kell egyél ahoz, hogy annyi tápanyag jusson aszervezetedbe mint a csülökpörköltből.
És aki azt írta h ne szüljön aki nem tudja eltartani...hát neked is szívből kívánom hogy ne kerülj ilyen helyzetbe, rosszat nem akarok másnak, de ideje lenne hogy valaki felnyissa a szemed. Elképzelhető hogy nem az ő hibája. És ha tudta is előre hogy nincs pénze? mi megy mindenhol orrba szájba? magyar anyák szüljetek! - és miután az újgazdag szerencsétlenek két szolárium közt nem akarnak annyi gyermeket nevelni, és szarnak az országra, valakinek ezt is meg kell tennie. A másik meg hogy vállal két gyermeket, simán előfordulhat hgy még védekezéssel is becsúszik egy harmadik. Nem. én sem szülnék sok gyerkőcöt ha nincs pénzem, de ha úgy alakulna nem ölném meg a gyermekem.
És végül..igen, az egészséges ételek drágábbak, és nem kell feltétlen éhező cslaádokra gondolni. Mi is éldegélünk, nem éhezünk, számitogépem is van, kocsink is van, de bizony nem engedhetem meg magamnak hogy minden nap cézársalit egyek sültpulykamellel, midnen reggelire zabizét egyek frissenfacsart narancslével ésatöbbi.
Az ilyen siránkozó emberekkel vannak tele a kocsmák.
Ott ülnek minden nap a 8. sörük mellett, és panaszkodnak, hogy nincs pénzük.
(mert az a rohadt gép "megint nem adott")
Tényleg sokba kerül az egészség, igen , -állítólag megfizethetetlen.
És tudod miért?
Mert aki egészségesen él, sportol, étkezik, nem iszik, cigarettázik......és mégis fizeti a TB -t, ugyanannyit sőt többet, mint az aki nap, mint nap mérgezi magát, zsíros kajákat eszik, és utána a fél életét a kórházban tölti az álltalam befizetett Tb- ből !!!!!
Én, aki figyelek az egészségemre és náthás nem voltam 20 éve, soha semmilyen ellátást nem vettem igénybe, még aszpirint sem írattam orvossal, én azért fizessek a sok nyomorult helyett, aki nem képes felfogni, hogy amit magával művel az lassú öngyilkosság.
Akkor most hosszú távon melyik lenne az olcsóbb?
Az egészség megőrzése, vagy a elhízás okozta betegségek következménye (kezelés, táppénz, gyógyszer, munkaképtelenség, kórházi ellátás, stb....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!