Mindenki írja hogy aki fogyni akar egyen sok csirkét pulykát, zöldséget, gyümölcsöt! De akinek nincs rá jövedelme?
Én kiállok a magamé mellett, de tényleg igazam is van, bár sokan lepontoztatok
Szegény ember nem dagadt ember !!!! Van egy életlogika, b.meg és felületes ember az, aki azt hiszi, hogy ez nem igy van. Mert a természet mindig kompenzál, minden hiányossághoz társul egy előny is és ha nem vagytok képesek kinyitni a szemeteket és látni ezt akkor elvagytok veszve, nem tudok mást mondani
Ezért kitartok amellett, amit mondtam : a szegény ember mindennapi problémája NEM az elhizás, de mivel mindig vannak kivételek hát elmondom ......
Egy szegény család is elhizhat úgy, hogy nem tudja megválogatni normálisan a kaját. Képzeld el, kérdező, hogy mi nem eszünk tésztát ( mert ezt is megemlitetted az egyik hozzászólásodban ) és tudod ki mondja neked ezt ? Egy 15 éves gyerek, de nekem sose hiányzott, mert engem a szüleim születésem óta egészségesen neveltek és anyum nem kiflit nyomott a kezembe vagy sütit mikor éhes voltam és vinnyogtam, hanem almát vagy narancsot. És hála szüleimnek ma sem vagyok csoki-, süti-, üditő- függő, mert nem igy szoktattak.
Minden csak szokás kérdése, az ember hamar alkalmazkodik, de ti persze, hogy választjátok a könnyebbik utat, mert kényelmesebb sütit meg csokit zabálni, mint párolt zöldségeket főzni és pulykahúst. Ezt én is bevallom, hogy SOKKAL könnyebb. De akkor ne csodálkozzatok a súlyotokon, mert a szegénység lehet egy átok is, ha az ember nem tudja " használni. Ezt most úgy értettem, hogy nálunk is van egy szegényebb fiú az osztályban, de makkegészséges és fit , mivel rengeteget focizik és az anyja nem ad neki zsebpénzt csokis kiflire, hanem csomagol neki egészséges szendvicset vagy gyümölcsöt
Nem értem mi olyan nehéz neked felfogni és paradicsomból nem kell 5 kilót fogyasztanod naponta, senki se mondta ezt, egy kicsit fedezd fel magad ! De sztem inkább kérdezz minket, mert te nagyon el vagy veszve
A nagyonszegény ember, valóban nem dagadt, és valóban ha az lenne sem foglalkozna vele. De most itt azthiszem nem azokról a szegény emberekről ebszélünk akik nem engedik meg maguknak hogy napi egy kiflit megegyenek. Itt az átlag emberekről van szó... Történelmi példa: a szegény emberek szalonnát ettek, zsírt, meg hasonló "hízlaló" dolgokat, hiszen abban több a tápanyag és olcsóbb hozzájutni... Na most előbb elhízik egy ilyen ember mint aki bio-miatököm-csíramagvakat ropogtat ebédre - szerintem. És igen, szélsőséges volt a példa, mert nyilván nem itt jön elő hogy fogyózni akar az illető, de általánosításba (mert hogy nézhetnénk másképp?) gyorsabban elhízol ha nincs annyi pénzed hogy friss,egészséges táplálékot vigyél a szervezetedbe.
Az meg hogy valaki feltett egy elméleti kérdést a fogyókúrákról még nem jelenti azt hogy akkora mint egy disznó, ronda mint egy patkány és még olyan szerencsétlen is hogy nincs párja.
Kérdező, sztem az a baj, hogy te fel sem fogod mekkora gödörben fekszel, most is ahelyett, hogy a hosszabb, értelmesebb és segitőbb válaszokat olvasnád el, te válaszolgatsz egy huncut megjegyzésre, ami mellesleg nem is kéne téged érintsen
Én pedig sajnálom, hogy rád pazaroltam az időmet
Adtam neked normális válaszokat, de tudod mit , felejtsd el, maradj dagadt koca továbbra is, nálad nem csak a tested nincs rendben, de az agysejtjeid is hiányoznak
Na csá !
A 15-éves gyerkőcnek izenném, hogy ennyi idősen még szép, hogy nem vagy kövér. 30 év felett térjünk vissza erre, mert akkor szűnik meg a Q10 enzim a szervezetben, ami az elhízás meggátlásáért is felelős. Ha utána és 1-2 gyerekszülés után is vékony maradsz, akkor le a kalappal. Én 21 éves koromig kifejezetten sovány voltam 20-30 között nagyon jó alakom volt, 30 felett volt kb
3-4 kg feleslegem, most elmúltam 40 és bizony le kéne adnom 5-6 kg-ot.
Helloka!
En azert sistergek a 30 fele es en sem vagyok kover. Pedig voltam....hajajj es "szegeny" is....jaja...es hasonlokepp anyaztam mindenkit aki nem az....es akkor jottek a kifogasok, mert draga, meg a genetika, meg a stb....
Elarulom, hogy az egeszseges taplalek nem feltetlen jelent biot, ami meregdraga. Egyszeru dolgokrol van szo...Tudod kozel 3 eve sportolok intenziven es 3 eve valtottam gyokeresen a taplalkozasomon. Namarmost tobb mint 20 kg-t fogytam...pedig, mikor elkezdtem "dietazni" igenigen nem volt penzem, mert minden centet felre kellett tegyek hogy megvegyem a repjegyem es legyen penzem. Vicces, mert gyorsan rajottem mi az olcso es egeszseges. Alapveto szabaly, enni kell, nem zabalni,ad2, mozogni kell es ez nem merul ki a munkaban sajnos(meg mielott valami okos jon a fizikai munkaval meg hogy faradt....en takaritottam Irorszagban 8 oraban, ami nem leanyalom...es minden reggel felkeltem 1 oraval elobb es kimentem futni a parkba 40 percet, majd keves gyakorlat tus es mentem dolgozni, valamint este sem hagytam ki a gyakorlatokat)ad3..etkezes...tevedes, hogy draga..csak nem a Norbi meregdraga szarjait kell venni..
"Nincs penzem zab izere minden reggel"-draga a Zab Ize az nem a Gyori Edes Zabfalatok, hanem natur zabpehely...adok egy tippet...InterSpar,natur zabpehely, 59 forint a 700g-os kiszereles...a teljeskiorlesu liszt is vagy 15 forinttal dragabb es az edesitoszernek is vagy 400 forint uvegcseje es hozzatennem kevesebb kell belole mint cukorbol, de mondjuk a mez meg jobb. Nem kell olajban sutogetni, mert a husban es gyakorlatilag mindenben van termeszetes olaj, eleg ha alaontessz kis vizet, a fozelekek meg nem feltetlen igenyelnek rantast. A turo is nagyon jo, nincs ra penzed...csinalj, nekem meg mama mutatta hogy kell nem bonyolult hidd el...hus...igen egyszeru, vegyel csirkecombot fartovel egybe, vagd le a fartot es huzd le a boret, vagy csirkeszarnyat, zuzat, csirkemell szelt avagy pulykaszarnytot, sertesmajat, mert ez igy egyben korrektul elkeszitve laktato, taplalo es kimondottan egeszseges, ha merteket tartassz akkor meg nem hizol tole annyi szent.
Es akkor a masik amit nem igazan ertek, hogy jon ide a gyerek....hogy ker belole....en meg eszegetem. Sokan azt hiszik, hogy azert mert o dietazik az egesz csaladnak kell, pedig szo sincs errol, csak arrol, hogy nincs az illetoben annyi akaratero, hogy vegignezze ahogy a csalad eszi a krumplis tesztat es o nem ehet belole..mert mindjart nem esik olyan jol az a 2 paradicsom turoval meg egy szelet paszkaval(paszka, nagy zacsko, kb 15-20 szelet, 120 forint Tesco)...annyira egyszeru dolgokrol beszelunk csak annyira ra akarjak huzni az emberek a sajat lustasagukat mindenre, pedig csak akaratban vagytok szegenyek...Nem masban!
A szótáradon lenne mit csiszolni
Te " birka ", ha naponta tésztákkal tömöd magad és csokit majszolsz akkor valószinűleg a zsirtömeged 20% felett van, ami gáz ! Nem csak a súly számit, nézz tükörbe és ott van
Amit megeszel az vagy és ezt nem kilóban mérik, hanem rád néznek és megmondják egy kapásnyire, hogy mivel van tele a jégszekrényetek. Ezenkivül a legrosszabb példát mutatod a gyerekeidnek , mikor felnőnek ők is olyan parasztok lesznek, mint te, és olyan hájpacnik, mint személyed ? Gondolom igen.....na m1, te döntöd el
És vonj már egy kicsit vissza az arcodból, mert nem a haverjaiddal dumálsz, lglábbis nekem sose lesznek és sose voltak és nem is kellenek, olyan akaratgyenge és kényelmes emberek mint te, kis hájastészta xDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!