Szerintetek hány napig lehetne kibírni, hogy egy falatot se egyek?
Figyelt kérdés
Mármint anélkül, hogy összeesnék vagy valami hasonló történne. Ezzel napi fél kilót le lehetne adni?2010. ápr. 11. 19:39
21/28 A kérdező kommentje:
Rendes tőled, hogy bíztatsz, ez sokat jelent nekem! Amúgy én is sokat mozgok, de már nem akarnak lefele menni a kilók. Csak legyen elég erőm ahhoz, hogy kibírjam!
2010. ápr. 11. 22:02
22/28 anonim válasza:
Szerintem senki sem a kedvedet akarja elvenni a fogyókúrától, hanem saját tapasztalatai alapján ad tanácsot. Az hogy egyáltalán nem eszel, szerintem sem megoldás. Lehet, hogy kibirod, de az energiád egyenlő lesz a nullával ezeken a napokon. Legalább léböjt kúrát csinálj. Üres zöldségleves, gyümölcslé, stb.
23/28 anonim válasza:
Úristen!! Minek kell biztatni? Nem veszitek észre, hogy az életével játszik?? Mért nem lehet megérteni, hogy lehet egészségesen is fogyni? Minek kell ilyen drasztikusan elmenni a végletekbe? phu... gratulálok a NAGY biztatóknak, őszintén mit csináltok??
24/28 anonim válasza:
Légyszi ne csináld ezt. Tényleg nem éri meg, tapasztalatból mondom. 15-16 éves fejjel párszor koplaltam én is. Akkor még nem tudtam milyen egy egészséges fogyókúra, csak azt hittem annyi, hogy nem eszek semmit=fogyok. Igen, fogytam is, 10kg-t "lekoplaltam" magamról, nem tudom mennyi idő alatt, de gyorsan. Aztán visszajött 15 egyből, pedig nem kezdtem el zabálni, csak ettem egy picit. Minidig így volt, leadtam valamennyit, több jött vissza. Arról meg ne is beszéljünk, hogy milyen szarul voltam, volt, hogy a tescoban úgy támogattak el egy padig, mert se kép se hang. Nem éri meg, gondolj arra, hogy most van rajtad +5kg, de koplalás után az +10 lesz.
25/28 anonim válasza:
Ja és azt nem is írtam, hogy zsír nem fog így lemenni rólad. Pedig azt akarsz leadni, nem? Izmot fogsz veszíteni a koplalással, a zsír marad. A látvány rosszabb lesz, hiába leszel könyebb.
26/28 anonim válasza:
Aki betegség miatt nem evett 10 napig és nem fogyott semmit se, annak nem a vírus miatt kellett volna kórházba kerülnie, hanem amiatt, hogy semmit sem fogyott. Ugyanis velem is történt hasonló és én nagyon lefogytam, sőt amint helyrejöttem és rendesen ettem, akkor sem híztam vissza. A doki akkor valami vitamint ajánlott, ami extra étvágyat csinál, hogy felszedjek pár kg-t. Ez megtette hatását, feljött néhány kg, abbahagytam a vitamint, és nem híztam tovább.
27/28 anonim válasza:
Egyébként az meg egy marha nagy, mai modern maszlag, hogy először izomból fogysz, aztán zsírból. Ez egész egyszerűen NEM IGAZ! Voltam már pár előadáson amit az anorexiáról tartottak, mindegyiken elmondták, hogy azért veszélyes, mert ha már nincs zsír a szervezeten, akkor az izmot kezdi el majd bontani és mivel a szív is egy izom, könnyen halál lehet a vége. Amúgy meg láttam már olyat, aki hirtelen meghízott egy műtét után, de előtte folyamatosan tornázott. Műtét után 6 hétig nem lehetett neki, ráadásul pont jött a Karácsony, felszaladt rá néhány kg. Nagyon gyorsan meg akart ettől szabadulni, koplalt, és mit ad Isten, már 1 hét után kezdtek az IZMOK kirajzolódni a hasán. szóval akkor miből is fogyott??? Úgy ám: ZSÍRBÓL!
28/28 anonim válasza:
nekem volt egy műtétem, azelőtt nem ettem 8 napig. kilencediken is csak szűrt levest, amit bent adtak, borzasztó volt:) de így fogytam 9 kilót, persze utána rögtön vissza is jött, ahogy elkezdtem újra rendesen enni. ilyenkor a fogyás nagyrészben izomból történik, mert ott tárolja a szervezet a fehérjét. előbb fogysz így izomtömegből és mutat azért kevesebbet a mérleg, mert teljesen üresek a beleid, minthogy zsírból fogynál! ez valóban nem a jó módszer fogyáshoz, én se jókedvemből csináltam. nagyon nem ajánlom!! szerintem az ember agya ezt úgy fogja fel, mintha támadás érné a testét, amint elkezdesz enni, tényleg úgy raktároz el mindent, ahogy csak tud! komolyan, a 9 kiló visszaszedéséhez nem kellett több egy hétnél. pedig nem habzsoltam, alig ettem valamit, nagyrészt egész nap aludtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!