Légyszíves ne hurrogjatok le! Mozogni nem mozoghatok (az ok nem fontos), de szeretnék fogyni. Arra lennék kíváncsi, hogy kezdetben hogy lehet kibírni. Ne jőjjön mindenki azzal, hogy majd visszajön! Köszönöm
2011. febr. 8. 23:35
1/10 anonim válasza:
sehogy, és nem lesz, ami visszajöjjön, mivel összesen 2-3 kgnál nem fogsz többet fogyni.
nem lehurrogni akarlak, csak segíteni szeretnék: [link] legalább egy esélyt adj magadnak, és olvasd el
2011. febr. 8. 23:49
2/10 anonim válasza:
Szia.En 2naponta ettem 1 tojast es 1 l vizet.Ez mellett jartam konditerembe napi 2 orat.3 honap alatt ezzel a modszerrel 28 kg-t fogytam.Szoval a lenyeg ne egyel es minnel kevesebbet igyal hogy kihajtsd magadbol a zsirt es a karos anyagokat !!!
2011. febr. 9. 00:16
3/10 anonim válasza:
00.16 Uramisten!!!!!!
Hogy volt akaraterőd megállni, hogy egyél igyál????????
Küldj belőle nekem is.
2011. febr. 9. 00:19
4/10 anonim válasza:
Azt nem ajánlóm, h ne igyál, mert különben kiszáradsz, de ha reggel megeszel egy szendvicset meg sok gyümit és utána már csak sok folyadékot veszel magadhoz akkor több mehet le, mint egy kiló! Én ha egész nap koplaltam kereken 1 kiló ment le, de mint írtam előbb inkább egyél vmit úgy több megy le! És sok sok folyadék csak így hajthatod ki a a szervezetedből a felesleges vizet! és tényleg csak 1 2 napig lehet csinálni!
2011. febr. 9. 06:05
5/10 anonim válasza:
Nem lennék a szervezete meg a vérképe helyében annak, aki azt ajánlotta, hogy ne igyon az, aki fogyni akar!!!
A folyadék kell, hiánya súlyos gondokat okoz. Fogyókúra esetén meg pláne fontos a méreg és salakanyagok kiürítése érdekében. Amúgy a mozgástól sem kell félni, napi fél, és heti 2x-3x 2-3 óra tartós, hosszú séta is bőven megteszi.
Koplalni sem kell, csak kihagyni a szénhidrátot, cukrot és feleannyit enni, mint eddig. Akkor nem kapsz hülyét a folytonos éhségérzettől és lassan összeszűkül a gyomrod. De mindeközben nem készülsz ki.
2011. febr. 9. 07:28
6/10 anonim válasza:
én koplalással fogytam le, most átálltam az egészséges kajálásra. Egy deka nem jött vissza.
2011. febr. 9. 15:58
7/10 anonim válasza:
van még pár koplalással kapcsolatos kérdés most a fórumon. nem tudom, mi ez az új őrület. de ajánlom figyelmedbe, hogy olvasgasd el a válaszokat! remélem, meggondolod magad annak alapján, amiket írnak...
2011. febr. 9. 16:45
8/10 A kérdező kommentje:
15:58 : Mennyi ideig koplaltál? Mit ettél? Mennyit ittál? Mit mozogtál mellette?
2011. febr. 9. 18:09
9/10 anonim válasza:
sehogy
2011. máj. 24. 19:05
10/10 anonim válasza:
15:58 vagyok, rendszeresen futottam(persze nem betonon, hanem futópályán, annyira azért nem akartam elcseszni az egészségem:D), heti min. 4x torna. Először 7, aztán 5, utána 3, de volt, hogy délután fél 2 óta nem ettem semmit. Egyébként nem ajánlom. Tényleg egyél egészségesen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!