Rossz a témakör, de nem tudom hogy mihez lehetne ezt írni. Nem fogyókúrázom, tehát nem koplalásról van szó, hanem idegesség miatt nem tudok enni. Iszom, hogy ne száradjak ki, néha legyűrök vmi könnyebb ételt, hogy mégis legyen vmi a gyomromban, de kis idő után kihányom.
4-5 napig kibírod, ha néha keveset eszel, már ha kihányod is talán 1 hétig is. Aztán meghalsz. Jó látni, hogy ebben a társadalomban is működik a természetes szelekció és a gyengék és a hülyék meghalnak.
2010. júl. 14. 01:03
2/21 anonim válasza:
idegesség miatt szokjá rá a cigire, de egyé, vazze!
2010. júl. 14. 01:15
3/21 anonim válasza:
én nem értem min lehet ennyit idegeskedni komolyan...
2010. júl. 14. 01:41
4/21 anonim válasza:
sztem egyél fényt, akkor innod se kell, volt a tévében!!!!! 80 éve nem evett a csákókám. sztem igy állj hozzá, de egy idő után ugyis enni fogsz, mivel a tested nem akar meghalni, de sztem forduljál orvoshoz
2010. júl. 14. 01:45
5/21 anonim válasza:
Na jó sok jókedvű ember válaszolt az egyébként normálisan feltett kérdésedre...
Saját példa, velem történt, 6 évvel ezelött.
Ok lényegtelen de elég kemény hónapokat éltem meg és egyszercsak kaptam egy bacott nagy pofont a történések végére...1 hétig nem ettem semmit és 4 nap után kezdtem el inni mikor már vattát köptem...de nagyon minimálisat.
Szeptember volt.
2010. júl. 14. 03:08
6/21 anonim válasza:
nem sokáig, próbálj meg inni, ha az megy, de ne csak vizet, hanem krémlevest, húslevest, gyümölcslevest, esetleg tejet, turmixot, szójás kakaót (pl Joya) azzal elég jó kalóriát és fehérjemennyiséget viszel be.....ilyenkor mehetnek a cukros üdítők, gyümölcslevek is, sör...és minél előbb keresd fel a háziorvosodat, valami komolyabb nyugtatóért
nekem is volt két ilyen hetem, lakásfelújítás, munkahelyi stressz, rohangálás..napi 1500 kcal alá nem hagytam menni a napi kajám, mégis -13 kg lett a vége és nagyon nehezen sikerült visszahíznom
2010. júl. 14. 05:19
7/21 anonim válasza:
Én egyszer 3 napig nem ettem, de akkor már szédültem! Állitólag 42 nap, amit bizonyitottan túlélt ember. De a földrengéseknél sűrűn elő szokott fordulni 2-3 hetes túlélés
2010. júl. 14. 06:05
8/21 anonim válasza:
Nem kell parázni, akár heteket is kibírsz, ha csak iszol. Legfeljebb utána átcsap zabálásba a probléma, és felszedsz 40 kilót. Nyilván utána még jobb lesz a kedved is, úgyhogy csak nyugodtan csináld ezt tovább.
2010. júl. 14. 06:33
9/21 anonim válasza:
Én két hetet hallottam valahol, de a végén már csak vegetálsz.
Egyél legalább csokit, vagy cerbona szeletet.
2010. júl. 14. 06:34
10/21 thegodswhip válasza:
Rakj be valami kellemes arab zenét, gyújts rá egy vízipipára, és lazíts :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!