Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Meddig lehet kibírni étel nélkül?

Meddig lehet kibírni étel nélkül?

Figyelt kérdés
Rossz a témakör, de nem tudom hogy mihez lehetne ezt írni. Nem fogyókúrázom, tehát nem koplalásról van szó, hanem idegesség miatt nem tudok enni. Iszom, hogy ne száradjak ki, néha legyűrök vmi könnyebb ételt, hogy mégis legyen vmi a gyomromban, de kis idő után kihányom.
2010. júl. 14. 00:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
mi miatt lehet így idegeskedni hogy nem eszik az ember? nekem se a szerelmi bánat, se a vizsgaidőszak nem tudott ilyen hatást elérni, nem értem hogy lehet vlki olyan gyenge hogy az idegesség ennyire eluralkodjon rajta. amúgy egészen életed végéig kibirod ;)
2010. júl. 14. 07:50
 12/21 A kérdező kommentje:
hát látod, így lehet ilyen idegesnek lenni, és szerintem sem az ok a lényeg, de elhiheted, hogy nem szerelmi bánat gyötör és a vizsgaidőszakot is már egy ideje magam mögött hagytam. Nem tudom, hogy mi ebben a nagyon fura, nyilván hallottál már olyanról, hogy van aki amikor ideges akkor eszik, és van aki nem tud.
2010. júl. 14. 08:36
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

Haaahahaha, szerelmi bánat és vizsgaidőszak? Tehát rettentő ERŐS vagy, bár komoly problémád sosem volt még. Remek.

A kérdésre: nem tudom, nekem is három nap volt a maximum, bár bírtam volna még végülis... De nem egészséges dolog, tényleg próbálj meg legalább leveseket, sok gyümölcslét, stbstb inni, csak ismételni tudom az előttem szólókat.

2010. júl. 14. 09:50
 14/21 anonim ***** válasza:
65%
09:50 NEM szerelmi bánata van...tanulj meg olvasni...
2010. júl. 14. 09:55
 15/21 anonim ***** válasza:
biztos tudod milyen problémáim vannak ;) nem mondtam hogy erős vagyok, csak azt, hogy nem hagyom hogy az idegesség eluralkodjon rajtam.
2010. júl. 14. 09:57
 16/21 anonim ***** válasza:

09.55, te meg szöveget értelmezni, lol!

09.57, szóval nem vagy erős, de kapásból gyengének nevezel valakit, akinek semmit sem tudsz a problémáiról, csak mert te túlélted a vizsgaidőszakot idegösszeomlás nélkül, ami, megjegyzem, hatalmas teljesítmény, lol!

2010. júl. 14. 10:12
 17/21 A kérdező kommentje:
jó, ennek már nincs értelme, köszönöm az értelmes hozzászólásokat. Még mindig nem értem egyébként, hogy néhány embert miért botránkoztat meg ez a kérdés, amikor minden 3. emberre ilyen hatással van az idegeskedés.
2010. júl. 14. 10:15
 18/21 anonim ***** válasza:

10:12 kussolj már te balfék :D

kedves kérdező. engem nem zavar/irritál ez a probléma, csak kiváncsi lennék hogy a fenébe tudod elérni hogy ne tudj enni az idegességtől, mert nekem még sosem sikerült. ENNYI

2010. júl. 14. 10:20
 19/21 anonim ***** válasza:
hah :)
2010. júl. 14. 10:30
 20/21 A kérdező kommentje:
azt megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
2010. júl. 14. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!