Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy kell kibírni a fogyókúrát?

Hogy kell kibírni a fogyókúrát?

Figyelt kérdés
Ha valaki már nagyon elhatározta magát, de 1,5 hónap után hirtelen a család édességet tesz az asztalra. Hogy lehet ezt önuralommal túlélni?? Mit mondjak magamnak???
2011. ápr. 26. 17:12
 1/6 anonim válasza:
ha eléd rakják és eszel egy szemet, attól még nem dől össze a világ :)
2011. ápr. 26. 17:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem eszek... mert akkor rögtön befalnám az egészet :S ajj nagyon-nagyon enhéz :((
2011. ápr. 26. 17:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha nincs akaraterőd, akkor ez van, kész.
2011. ápr. 26. 17:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Edd meg. Most komolyan, mi történhet? Ezen a héten maximum nem 0,5-1 kg-ot fogysz, hanem 0.5-öt hízol, vagy épp tartod az aktuális súlyod. Ami felesleget pedig felszedtél nem x hét alatt kell lefogyni, mert az úgysem sikerül. Ha sikerülne is, a sütizés miatt talán +2 hét fogyó és torna lenne.
2011. ápr. 26. 18:36
 5/6 anonim ***** válasza:
ma előttem zabálták a fagyit és a csokinyuszikat de én kibírtam! aki igazán le akar fogyni kibírja.
2011. ápr. 26. 20:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Én 3 hétig bírtam,közben fogytam és izmosodtam is,viszont a napi szintű legalább 1 órás intenzív mozgás mellé minden bizonnyal kevés kalóriát vittem be,mert a 3. hét végére lemerültem.Aztán jött a Húsvét...4 napig mindent ettem,amit megkívántam(sütemény,zsíros hús,sült krumpli) és nem is mozogtam semmit...ma mértem magam,és egy centi se jött vissza.Mondjuk azt nem árt megemlíteni,hogy nem koplaltam előtte,csupán napi 5x ettem egészséges ételeket,és ez a sporttal kiegészítve nagyon jó hatással volt az anyagcserémre.:)

Szó mi szó,néha-néha belefér az édesség,ha nagyon megkívánod,de egy idő után már nem is fog annyira ízleni.:)Nekem is inkább a szemem kívánta a sütiket,de már nem esett olyan jól,mint 1 hónappal ezelőtt,most se kívánom,de ha lesz egy szülinap,akkor nem fogom visszautasítani a tortát,mert az első szelet mindig finom...szerintem ezt mindenkinek magának kell kitapasztalnia,hogy egy életmódváltásba mikor mi és mennyi "bűnözés" fér bele,de abban biztos vagyok,hogy egy pár hét után már senki sem sóvárog annyira a cukros,zsíros dolgok után,ha jól van felépítve az étrendje.:)

2011. ápr. 27. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!