Fogyókúra nélkül lehet? Fogyni szeretnék, de nem bírom a koplalást meg a diétákat. A kérdésem az hogy csak edzéssel ez lehetséges e vagy hülyeséget kérdeztem?
A legtöbb fogyókúra hülyeség. Ha fogyni akarsz, akkor egyél sok zöldségfélét, gyümölcsöt, valamennyi húst, fehérjéket, és kevés tésztafélét, kenyeret, édességet meg a zsiros ételekböl is csak keveset. DE!!! tilos étel nincs, ami nem igazán jó, abból ne minden nap és ne sokat egyél. Ìgy is le lehet fogyni, de közben megtanulod, hogy miböl mennyit célszerü enni.
Természetesen emellett mozgásra is szükség van.
1. HSZ. hülyeséget ne írd már.. így is annyi van már ezen az oldalon..
gyümölcs tele van cukorral, valamennyi húst meg senki nem eszik.. és pontosan van tilos "kaja" ugyanis bőven lehet kapni olyan élelmiszert (cukros üdítők, energiaitalok, cukorkák) amik nem valók különösebben emberi fogyasztásra, én magam nem nevezném élelmiszereknek ezeket, és pláne nem egy súlyfölösleggel bíró ember számára.
pontosan tudni érdemes mennyi kalóriát visz be az ember, ha ennél többet használ fel (itt számít a spot, mozgás) akkor energiadeficit esetén viszonylag lassan, csökkenni kezd a zsírtartalék. olyan nincs hogy valaki nem bírja a diétákat, mit gondolsz mi a diéta? koplalni meg afrikában szoktak, meg én néha ha lusta vagyok este lemenni vásárolni..
Szia!
Lehet fogyni diéta nélkül sportolással, de nagyon lassan.Én két hónap alatt csak 5 kilót fogytam így.Próbáltam kevesebb zsírosat, cukrosat enni.
Update-módszerrel. tényleg működik, nem valami reklámfogás. nem kell megvenned drága pénzért a termékeiket, csak kövesd a kódokat és hogy mikor mit szabad enni. édességeket is el tudsz készíteni úgy, hogy ne hízlaljanak.
jaaa és a Rubint Réka DVD-k zsírgyilkosok.
én így fogytam le:) sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!