Szerintetek hány napig lehetne kibírni, hogy egy falatot se egyek?
Figyelt kérdés
Mármint anélkül, hogy összeesnék vagy valami hasonló történne. Ezzel napi fél kilót le lehetne adni?2010. ápr. 11. 19:39
1/28 anonim válasza:
nekem 1 hétig ment,utána kezdtem el szédülni...de mindenkinél változó. próbáld ki. engem sem érdekelt, hogy lehülyéztek,téged se érdekeljen...
2/28 A kérdező kommentje:
És hány kilót adtál le???
2010. ápr. 11. 19:43
3/28 anonim válasza:
7 nap, mínusz 8 kiló, plusz két hónap kórház
megéri? nekem nem érte meg
4/28 anonim válasza:
volt,mikor 3-at, 4-et, 5-öt, változó.....
nekem meg megérte!többször megcsináltam!!!!!!!!!!!!!!
5/28 anonim válasza:
Nem jó ha úgy fogyózol, hogy egyáltalán nem eszel. Lehet, hogy gyorsan lemegy pár kiló, de még gyorsabban vissza is jön.
6/28 anonim válasza:
nekem egyáltalán nem jött vissza!!!!!!! és nagyon élveztem,hogy kontrollálom magam és nem jönnek vissza a kilók!!!!!! ne higgy már ezeknek a negatív dumáknak! egy sikeres ember támogatja a másikat,hogy elinduljon a változás útján!!
7/28 A kérdező kommentje:
De tényleg volt olyan, hogy csak 3 kilót adtál le és 7 teljes napig nem ettél egy falatot sem? Én olyan 5-tel elégednék meg, csak eleve nincs nagy feleslegem és lehet nem lenne meg....
2010. ápr. 11. 19:56
8/28 anonim válasza:
igen,de pl. akkor cm-ben sokat fogytam...én nyáron csináltam,egész héten előadásokat hallgattam csak,szóval nem volt nagy dolog!!! válassz ki nyugis napokat,hétvégén szoktam még csinálni,szünet alatt, meg ha kevés órám van a suliban!!délután meg olvasok, zenét hallgatok,forró teát iszom..tök jól elmennek ezek a napok!! ha nem megy el egyből 5kg,akkor csináld tovább!! nekem már annyira összeszűkült a gyomrom 1 hét léböjt után,hogy a követekző napokban is fogytam azzal,hogy úsztam 2 órát,vagy 1,5órát aerobicoztam,ilyesmi!!!
9/28 A kérdező kommentje:
Hmm köszi szépen, remélem kibírom!
2010. ápr. 11. 20:04
10/28 anonim válasza:
Sok sikert és kitartás!! Csinálhatod úgy is, hogy ha nagyon fáradt vagy mondjuk 3 nap után,akkor eszel valami salátát és úgy folytatod a 7.napig!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!