Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek hány napig lehetne...

Szerintetek hány napig lehetne kibírni, hogy egy falatot se egyek?

Figyelt kérdés
Mármint anélkül, hogy összeesnék vagy valami hasonló történne. Ezzel napi fél kilót le lehetne adni?
2010. ápr. 11. 19:39
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
35%
nekem 1 hétig ment,utána kezdtem el szédülni...de mindenkinél változó. próbáld ki. engem sem érdekelt, hogy lehülyéztek,téged se érdekeljen...
2010. ápr. 11. 19:42
 2/28 A kérdező kommentje:
És hány kilót adtál le???
2010. ápr. 11. 19:43
 3/28 anonim ***** válasza:

7 nap, mínusz 8 kiló, plusz két hónap kórház

megéri? nekem nem érte meg

2010. ápr. 11. 19:46
 4/28 anonim ***** válasza:
44%

volt,mikor 3-at, 4-et, 5-öt, változó.....

nekem meg megérte!többször megcsináltam!!!!!!!!!!!!!!

2010. ápr. 11. 19:47
 5/28 anonim ***** válasza:
Nem jó ha úgy fogyózol, hogy egyáltalán nem eszel. Lehet, hogy gyorsan lemegy pár kiló, de még gyorsabban vissza is jön.
2010. ápr. 11. 19:50
 6/28 anonim ***** válasza:
51%
nekem egyáltalán nem jött vissza!!!!!!! és nagyon élveztem,hogy kontrollálom magam és nem jönnek vissza a kilók!!!!!! ne higgy már ezeknek a negatív dumáknak! egy sikeres ember támogatja a másikat,hogy elinduljon a változás útján!!
2010. ápr. 11. 19:52
 7/28 A kérdező kommentje:
De tényleg volt olyan, hogy csak 3 kilót adtál le és 7 teljes napig nem ettél egy falatot sem? Én olyan 5-tel elégednék meg, csak eleve nincs nagy feleslegem és lehet nem lenne meg....
2010. ápr. 11. 19:56
 8/28 anonim ***** válasza:
53%
igen,de pl. akkor cm-ben sokat fogytam...én nyáron csináltam,egész héten előadásokat hallgattam csak,szóval nem volt nagy dolog!!! válassz ki nyugis napokat,hétvégén szoktam még csinálni,szünet alatt, meg ha kevés órám van a suliban!!délután meg olvasok, zenét hallgatok,forró teát iszom..tök jól elmennek ezek a napok!! ha nem megy el egyből 5kg,akkor csináld tovább!! nekem már annyira összeszűkült a gyomrom 1 hét léböjt után,hogy a követekző napokban is fogytam azzal,hogy úsztam 2 órát,vagy 1,5órát aerobicoztam,ilyesmi!!!
2010. ápr. 11. 19:59
 9/28 A kérdező kommentje:
Hmm köszi szépen, remélem kibírom!
2010. ápr. 11. 20:04
 10/28 anonim ***** válasza:
53%
Sok sikert és kitartás!! Csinálhatod úgy is, hogy ha nagyon fáradt vagy mondjuk 3 nap után,akkor eszel valami salátát és úgy folytatod a 7.napig!!!
2010. ápr. 11. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!