Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha heti kb 4x biciklizek kb...

Ha heti kb 4x biciklizek kb 40-50 km-t, akkor ezzel le tudok adni 5-10 kg-ot?

Figyelt kérdés

A diétáról annyit, hogy a 160 g-os szénhidrát diétát kell tartanom orvosi előírásra, és mielőtt bárki beszólna rá, inzulinrezisztencia miatt nem változtathatok ezen a diétán.

Mellette heti 4x-5x mennék biciklizni, Újpestről Szentendre vagy Pomáz és vissza, vagy Újpestről el a lágymányosiig, majd a Budai rakparton vissza, stb, tehát nagyobb távok, közepes tempóban.

2016. máj. 30. 11:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Kevés az infó. Lány,fiú,hermafrodita? Hány kg? Mennyi fehérje? Stb.
2016. máj. 30. 11:56
 2/12 anonim ***** válasza:
Simán, már magába a 160gros ch diétának is elégnek kéne lenni, ha nem kajálsz zsírosan, ennyi mozgás meg heti szinten eléget kb 3500 kcalt (160-200km , nem mind1 azért), ami maga fél kiló zsír energiamennyisége.
2016. máj. 30. 11:56
 3/12 anonim ***** válasza:
Szép mozgásmennyiség, bizonyára sikerrel jársz, ha nem eszel sok zsírt, a határozott kalóriadeficit már csak ilyen.
2016. máj. 30. 12:01
 4/12 A kérdező kommentje:

162 cm/56 kg, nő, 31 éves.

Pl egy napi étkezésem:

reggeli: purpur kenyér+ 2 tükörtojás+paradicsom, uborka (30 g lassú ch)

tízórai: tejeskávé, 3-4 db korpovit keksz (20 g lassú ch)

ebéd: grillezett csirkemell+bulgur+párolt zöldségkeverék ( 40-50 g ch)

uzsi: eper (20 g gyors)

vacsora: ugyanaz mint ebédre csak 30-40 g ch.

2016. máj. 30. 12:04
 5/12 anonim ***** válasza:

Azt viszont nem értem, miért szólna be bárki a 160 gramm szénhidrátra, az pont egy jólfésült mennyiség, nagyon sokak élnek ezen a szinten orvosi javaslatra vagy mert fogyni akarnak, ez még a fanatikus szénhidrátfanoknál is megüti a minimumot, a fanatikus szénhidrátutálók pedig ritkák, legalábbis akik a napi összmennyiségbe is belekötnek (mert esti 3 szem eperre nemrég néztek rossz szemmel, azt sem értettem).

Persze az emberek néha még mindig meg tudnak lepni...

2016. máj. 30. 12:06
 6/12 A kérdező kommentje:
Találkoztam én már olyannal, aki belekötött ebbe, mert szerinte minden diéta, ami tartalmaz kenyeret, vagy rizst, vagy bármit, amiben több a ch, az már egészségtelen, és csak a hús és a tojás a menő.
2016. máj. 30. 12:09
 7/12 anonim ***** válasza:
Jól néz ki, de én tízoraihoz bedobnék 1 fehérjeturmixot is, h legyen fehérje is abba az étkezésbe
2016. máj. 30. 12:12
 8/12 A kérdező kommentje:
turmixokat nem igazán szeretem, esetleg ha túróval megkenném a korpovit kekszet?
2016. máj. 30. 12:14
 9/12 anonim ***** válasza:

Akkor még nem is láttam, hogy mit eszel (lehetett volna a 160 gramm csupa zöldség s hasonló is, én meg tudnám csinálni), bár én így se kötök bele a szénhidrátba. A kenyérutálat az ismerősebb, a rizshez már fanatikusság kell, jó étel, de akinek eleve 160 gramm szénhidrát sok, az mit akar etetni veled, sok zsírt? Az nem mindenkinek esik jól, még a cukorbetegek között sem, pedig nekik sokszor jó erősen levinni a szénhidrátbevitelt, de bőven vannak kivételek. Néha szeretném megérteni egyesek fura gondolkodását. Bocs, kicsit elragadtattam magam már megint.

Okésnak tűnik, amiket írtál, szerintem az még nem nagy gond, hogy a tízórai fehérjeszegény, az lenne baj, ha a reggeli lenne az (ha már reggelizik az ember, egyen fehérjét, a test már kifogyott az előző étkezésből származó aminosavakból) vagy a vacsora. Van, akinek eleve nincs is 3 étkezésnél több. Leginkább az összmennyiség számít.

2016. máj. 30. 12:32
 10/12 anonim ***** válasza:
A minimális zsír megvan? Néha nehéz megítélni, annyira kevés a minimális mennyiség, de igen fontos. A 2 tojásban még igen kevés van.
2016. máj. 30. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!