Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel lehetne kicsit, , jobb...

Ezzel lehetne kicsit, , jobb idomokat" szerezni?

Figyelt kérdés

elkezdtem ezt a 30 napos guggolasos kihivast, 3. napnal tartok es mar erze a hatasat mert akkora izomlazam van hogy suliba a 2. emeletre se birok felsetalni. De nem adom fel, es a 30. nap utan ujra kezdem az egeszet.

Emellett ballagasra kerek egy uj gorkorcsolyat, es naponta 15-20 km-t fogok gorkorizni,emellett edzeni, futni es biciklizni. Ezzel nyar alatt lehet egy kicsit jobb, kerekebb popsim es vekonyabb hast? Nyugi, nem 40 kilora akarok fogyni

172 cm vagyok, 15 eves lany, 65 kg. Ugy gondoltam hogy 50-55 kilora lefogyok. Ezzel a modszerrel sikerulhet? Emellett a taplalkozasra is figyelnek. Koszi a valaszt!:)

2016. máj. 5. 19:27
 1/2 anonim válasza:
Igen sikerülhet. Az étkezésen múlik majdnem mindenem. 😊 Sok sikert. 😊
2016. máj. 18. 19:32
 2/2 anonim válasza:
Minden (Bocsi hibajavito)
2016. máj. 18. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!