Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ezzel a proteinnel...

Szerintetek ezzel a proteinnel lehet látványos fejlődést elérni?

Figyelt kérdés

2 hete álltam neki kondizni és igazából 2 célom van. A rajtam lévő 6-8kg felesleget leadni + látványos / izmos testet elérni. A táplálkozásommal szerintem nincs baj.

És hogy árérték arányban jó? Megéri megrendelni? (most az akcióban.)

[link]

2016. máj. 3. 17:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Tévedésben vagy, a fehérjepor is csak fehérje, akár a hús vagy a tojás vagy a túró...

Edzeni kell s jól enni (mindegy, hogy porral vagy anélkül, maga a fehérje kell, s ne legyen a nagy része porból), s persze türelem. Nincs titok, s csodaszer sem, feltéve, hogy nem kokszol az ember. Főleg kezdőknek nem érdemes mindenféle kiegészítőket szedni (amik szintén nem csodaszerek, de vannak, akinek segítenek egy picit), nem számottevő a változás számukra.

2016. máj. 3. 17:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez rohadt drága... az MHn fehérje 10 ezer Ft 3 kg...

Ezzel önmagában nem érsz el látványos fejlődést. Étrendkiegészítő, pótolja a fehérjét, ha kajával nem viszel be eleget. Ennél többet ne várj tőle!

2016. máj. 3. 19:07
 3/5 anonim ***** válasza:
A fehérje nem instant izom és lefogyni sem fogsz tőle. Edzés után jó szolgálatot tehet, mert könnyebb legurítani egy turmixot, mint letuszkolni a csirkemellet. Valamint gyorsabb a felszívódása,bár ennek egy két hete edző kezdőnél nincs különösebb jelentősége. Az,hogy szerinted rendben van a kajázásod,még nem biztos hogy úgy is van.
2016. máj. 3. 20:14
 4/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Tudom hogy magától nem fog csodát tenni.

Nem véletlen edzek heti 5x..

Az étrendemet egy személyi edző írta nekem egyénileg.

Csirkét majdnem minden nap eszek de már kezd unalmassá válni ezért gondoltam hogy lehetne valamivel pótolni vagy kiegészíteni. És köszönöm szépen az eddigi válaszokat. :)

2016. máj. 3. 21:41
 5/5 anonim ***** válasza:

OK, kiegészítésre valóban jó a fehérjepor. Szerintem azért indult be mindenki, mert túl sokan várnak csodát a fehérjétől...

Mást is ehetsz, mint csirkét, én pl. sem csirkét, sem fehérjeport nem eszem soha. Annyi más lehetőség van, persze ha zsírszegényen eszel (amit én nagy ívben kerülök), akkor kevesebb, de azért így is vannak lehetőségek. S persze egy kis zsírral sincs baj, a csirkemellnél hangyányit zsírosabb húsokat is eheted, sőt, tojást is, ami ugyan elég zsíros, de nem kell arra alapoznod, viszont kiegészítésként fel tudja dobni a táplálkozást, sokoldalú és tápanyagdús étel.

2016. máj. 3. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!