Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 18 éves lány vagyok.158cm...

18 éves lány vagyok.158cm 73kg, áprlisra minusz 15 kg-ot szeretnék elérni, javaslatok?

Figyelt kérdés
Egy héten 6x, zsírégető órák, spinning, úszás, gyors séta futópadon és taposok. A súlyokkal nem tudok mit kezdeni, szeretnék súllyal edzeni, de nemtudom mivel hogyan? A kajára is odafigyelek, este 5 után nem eszek, főleg csirkemellet, rizst, párolt zöldséget eszem, ha eltérek, akkor csak kis mennyiséget eszem. Üdítőt egyáltalán nem eszem. Edzés után fehárje turmixot iszom. Semmi zsírégetőt vagy ilyesmit nem szedek, kellene? Ez így megfelelő és hátásos vagy valamit rosszul csinálok:

#edzés #táplálkozás #fogyókúra #Súlyzos edzés segítség
2016. febr. 18. 13:10
 1/5 anonim válasza:

"Üdítőt egyáltalán nem eszem."

Hát fura is lenne ha ennéd egyedi lennél az egész világon.!

2016. febr. 18. 13:34
 2/5 anonim ***** válasza:
90%

Kicsivel több mint egy hónap van áprilisig, így nem fogsz 15kg-ot leadni. Legoptimálisabb esetben is min. három hónappal számolj.

Öt után nem evés hülyeség, a napi összbevitel számít, azt kell jól elosztani.

2016. febr. 18. 14:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Mióta folytatsz ilyen életmódot? Mert nehezen tudom elképzelni hogy ez mellett te 73 kiló vagy.

Este 5 ami még tulajdonképpen délután nagyon korai. Hacsak nem 6-7 között fekszel, bőven ehetsz még akkor. Ne éheztesd magad. És tanulj meg súlyokkal is edzeni, ezernyi videó van a neten.

2016. febr. 18. 14:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Áprilisig 15 kg mínusz nem reális cél.

Én ezt kb. 5 hónap alatt tartanám reálisnak leadni.

Gondolom, a plusz kilók sem egy hónap alatt rakódtak rád.

2016. febr. 18. 15:18
 5/5 A kérdező kommentje:

3 hete folytatom ezt az életmódot, 3kg-tól sikerült megszabadulnom, és azóta 1,5 hete egy dkg-tól se...

Az érdelmes válaszokat köszönöm!

2016. febr. 19. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!