Sok lány ezt akarja itt elérni?
Nem veszik észre, hogy milyen butaságokat csinálnak, megvonják maguktól az alaptápanyagokat, és hülye diétákba kezdenek.
Miért nem értik, hogy ez nem vicc és a szervezet egy kényes dolog, könnyű haza vágni? Hogy igenis szükség van a zsírra és a szénhidrátra is normális adagban, mert az is kell a szervezet normális működéséhez?
A többség igenis ezt a testalkatot akarja elérni, így akar kinézni, (keress rá a "hogy legyen anorexiás" kérdésekre), ezt a testalkatot pedig normális étkezéssel, normál mennyiségű testmozgással nem lehet elérni.
Éljenek a celebek, a bulvársajtó, és a divatdiktátorok!
... meg a buta lányok.
Elolvastad, hogy 70 kg-s volt, amikor csufolni kezdtek az osztalytarsai? Csak 70! Amit itt latok ezen az oldalon, es a magyar pasik tobbsegere is jellemzo, azt reszesitik elonyben, aki 50kg.
Az termeszetes, hogy a lanyok tetszeni akarnak, es a csufolodas igencsak mely sebet tud ejteni az ember tini lelken. Szerintem nyilvanvaloan nem azert lesz bulimias vagy anorexias valaki, mert az a tuti. Valoszinu, hogy olyan a csaladi hattere is, hogy nincs akivel megbeszelje a dolgait es nem tud mas kiutat.
Az iskola meg nagyon kegyetlen hely tud lenni, mert mindenki csak azt akarja, hogy fogadjak el, es a csordaszellem azt kivanja, hogyha valakit csufolnak, akkor csinald te is, mer tkulonben nem fogsz beilleszkedni. Keves a bator gyerek, aki fel tud szolni a "gyengebbek" erdekeben. Stb
Szoval ez sokkal osszetettebb problema szerintem.
Egyébként senki nem így akar kinézni! Ez egy betegség.
Aki fogyni akar nem az a célja hogy anorexiás legyen meg bulimiás csak le akar adni vagy 5-6kg-ot azt meg azzal is elérhetik ha picit egészségesebben étkeznek meg néha kijárnak futni. Ez elég drasztikus példa volt.
Előttem szólóknak meg igazuk van abban hogy ezt látjuk én is ezt látom 18 éves vagyok tökéletesebbnél tökéletesebb lányok szaladgálnak előttem meg a tv-ben és én is arra vágyok meg akarok felelni de nekem sincs időm.Egyedül vagyok albérletben azt takarítani főzni abszolút nincs idő tanulás suli hol menjek még tornázni?? Hol járjak 5órás műköröm építésre?? Nem vagyok milliárdos hogy szilikon melleket csináltassak! Még hajat mosni is úgy szoktam hogy korábban kelek mert annyira nincs időm. És ezt a társadalom teszi az osztályomban is mindenki a legújabb divat szerint öltözködik mindenkinek bmw-t meg audit vesz apuci és akkor kérdezik miért szorongok??
Meg ugye lány vagyok én is tetszeni akarok a fiúknak de hogyan tetszhetnék? Ha mindenki már a tökéletesnél is tökéletesebb?? Nekem van hibám amire nincs időm hogy azt javítgassam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!