Sok lány ezt akarja itt elérni?
Nem veszik észre, hogy milyen butaságokat csinálnak, megvonják maguktól az alaptápanyagokat, és hülye diétákba kezdenek.
Miért nem értik, hogy ez nem vicc és a szervezet egy kényes dolog, könnyű haza vágni? Hogy igenis szükség van a zsírra és a szénhidrátra is normális adagban, mert az is kell a szervezet normális működéséhez?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Igazából abban is reménykedtem, hogy ide téved 1-2 kemény fogyós lány, akik csúnyának tartják magukat és szó szerint kínozzák a testüket, hátha a link miatt és az értelmes kommentek között rájönnek arra, hogy nem kéne ezt tenniük, mert a külső csak egy dolog, de a belső szerveiket is tönkre teszik, nem beszélve a lelkükről is.
Nem , ezt akarják elérni, mert ez van "ideálisként" megállapítva...
Csak éppen nem veszik figyelembe a photoshopot, meg h valakinek egyszerűen ilyen az alkata, és neki meg ez a munkája is...
Nem ezt akarják elérni, persze, de itt nem csak az alakjáról van szó, hanem, hogy nem tud enni, nem is ehet nagyon, mert megerőltetné magát.
A sztoriból kihagyták, de neki is biztos hormonális problémái is akadnak, vérzés kimaradás, egyebek, mert ilyenkor megkattan a szervezet, nem tudja már, honnan, mit vonjon el magának.
Igen, valaki az előbb jól írta, én is azt érzem, hogy rajtam kívül mindenki jobban meg tud felelni az "elvárásoknak".
Nincs se pénzem, se időm "szoliba", műkörmöshöz, konditerembe, stb. járkálni.
Reggel elmegyek dolgozni, este hazajövök, amikor épp nem suliba kell utána menni.
Hétvégén mosok, vasalok.
Amikor szabadidőm van, akkor szeretek sétálni, olvasni, barátokkal találkozni... Egyszóval olyankor sem szívesen ülnék valami szépségszalonban. Félévente egyszer elmegyek fodrászhoz meg kozmetikushoz (még egy is több, mint amire sok embernek jut, tudom), és ennyi.
Közben meg csupa Barbie baba mászkál körülöttem, tökéletes alakkal, trendi, új ruhákban... Hát, nem tudom, hogy csinálják, de nekem nem megy. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!