Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mond nekem valaki olyan...

Mond nekem valaki olyan filmeket, amik arról szólnak, hogy van egy lány/fiú és valóra akarja váltani az álmait pl. úszó bajnok akar lenni és az is lesz?! :D

Figyelt kérdés
2011. aug. 29. 09:33
 1/3 Foxyy válasza:

nézd meg a Gól 1-et, a 2. rész is még úgy ahogy elmegy, de a harmadik kritikán aluli. viszont az I. tényleg nagyon jó film, csak ajánlani tudom. (focis film)

aztán ott van még a Csavard be, mint Beckham!, szintén egy nagyon jó film. (focis)

aztán... Kicsi Kocsi, tele a tank Lindsay Lohan főszereplésével. szintén nagyon jó kis film. (autóversenyzős film)

a Vad motorosok is az álmok megvalósításáról szól. (motoros film)

Eminem 8 mérföld filmjének is ez a témája. (rap film)

hirtelen több nem jut eszembe, de sok ilyen filmet láttam. ha még lesz valami, írok.

2011. aug. 30. 10:56
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2011. aug. 30. 16:03
 3/3 anonim ***** válasza:
A Lola című film is ilyen, én nagyon szeretem. De van egy nagyon kedves film, egy tornásznak készülő lányról, ami gyakran nehéz. A címe Csillag születik.
2011. szept. 3. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!