Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sok olyan lány van, aki csak azért öltözködik nagyon kihívóan, mert önbizalomhiánya van, és azt akarja elérni, hogy mindenki rá figyeljen?
Igen, én megértem. Azért szeretem a nőiesebb ruhákat, mert akkor többen figyelnek rám és nagyon rám is fér, hogy jól essen. Kidobni nem dobok ki semmit mert hogy nincs, de hamarosan lesz. *.*
20/l
Itt egy kis tévedés van. Vannak olyanok akik azért öltöznek kihívónak, mert tetszik nekik, mert jó alakjuk van hozzá stb. Vannak olyanok akik önbizalomhiányban szenvednek és ezért akarják megmutatni magukat ha rondák akkor is( van pl nekem egy kövér lány ismerősöm aki ilyen szűk p*csás, miniszoknyás ruhákat hord). Valamint ezenkívül van sok más dolog si amiért így öltözködik egy lány. Szal nem 100%-ban ez az oka.
20/F
Tapasztalatom szerint a legtöbb csaj, aki nagyon kihívóan öltözködik / visekledik alapvetően csak a saját belső bizonytalanságát próbálja ezzel palástolni. Persze vannak kivételek, meg nem gondolok itt pl. a hivatásosokra, stb. De sok lány hajlamos feltűnő öltözködéssel kompenzálni (sokszor túlkompenzálni) gátlásait.
Magamról is tudom, hogy ha épp jó passzban vagyok, akkor tudom, hogy szakadt macinaciban is jó csaj vagyok, míg amikor kicsit bal lábbal kelek fel, akkor jön a szűkebb ruci, kicsit több smink, hogy külső visszajelzésekből pótoljam az aznap valamiért belülről hiányzó önbizalmam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!