Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sok olyan lány van, aki csak azért öltözködik nagyon kihívóan, mert önbizalomhiánya van, és azt akarja elérni, hogy mindenki rá figyeljen?
kedves Kérdező! Tényleg nagyon jó kérdést tettél fel ezzel kapcsolatban, mert mi is pont erről beszélgettünk pár hete a barátnőimmel.
Az egyik barátnőm ugyanis nagyon kiakadt azon, hogy télen a lányok is feltűnősködnek, pedig nem szabad miniszoknyát hordani ilyenkor. Igaza van, mert ilyenkor könnyen felfázhatnak.
Én nagyon fiús természetű vagyok és rohadtul szégyenlős is. Nem szeretem az ujjatlan pólókat. Nyáron sem hordok ilyet, mert kellemetlenül érzem magam ilyenkor. Még a kivágott pólókat sem kedvelem. Ha meleg van, vékony anyagból készült hosszú nadrágot veszek fel, de a bokáig érő is nyerő nálam.
Biztos vagyok benne, hogy egyesek azért öltözködnek így, mert könnyen akarnak pasit szerezni. Vannak, akik ebben a ruhában érzik jól magukat.
Nem tudom, hogy a fiúk többsége mit gondol erről, de idén nyáron láttam egy s*ggriszálós csajt ritkító színű ruházatban, iszonyatosan magassarkú cipőben. A plázában vásároltam, amikor felfigyeltem rá, az előttem levő két fiatal srác ránézett és egyikük azt kérdezte a másiktól, hogy az plázacica volt? A másik srác meg azt felelte, hogy hát annak nézett ki és szét volt plasztikáztatva az arca. És azt is mondta, hogy pont az ilyen csajoktól van hányingere. És tovább indultak.
A fiúbarátom sem szereti az ilyen lányokat. Néha szokta kérdezni, hogy lehet egyáltalán megkülönböztetni őket, hogy melyik k*rva és melyik nem? (az öltözködésüktől van összezavarodva)
Szerintem ez az oka. Azt hiszik, hogy ha ribisen oltoznek es tobb pasi nezi meg oket, akkor jo csajok. Kozben nem ertik a lenyeget, hogy nem attol jo csaj valaki, ha kirakja amije van.
A masik oka az, hogy a csajok kemenyen rivalizalnak egymassal. Csinosabbnak kell lenni a masiknal, feltunobbnek.
Sokszor valóban így van.
Önbizalom- illetve szeretethiányos lányok/nők gyakran próbálnak maguknak egy kis figyelmet kieszközölni maguknak a ribanc sztájllal, hiszen a szex ideig óráig háttérbe szorítja a félelmeket, a belső magányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!