Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 2 hónap alatt heti 4x30 perc...

2 hónap alatt heti 4x30 perc futással kb hány centit tudok a combomból fogyni?

Figyelt kérdés
Már nem eszek 4 hónapja semmi hozzáadott cukros és fehér lisztes kajcsit. De nem veszek észre magamon semmi változást. 162 cm, 52 kg vagyok és az összes háj a combomon, vagyis egy pici a csípőmön van. Nagyon aránytalan a testem: a kulcscsontom rendesen kivan, ahogy 2-3 bordám is mindig. De a combomból(és a fenekemből) a fenébe sem akar lemenni. Sok salit eszem, napi 2 l vizet iszom, bár suliba mindig telj. korl/ rozsos kenyeret/ kiflit viszek. (Kenyer 4 szelet, kifli 2 db) Ezekkel lehet a baj? Írnátok még esetleg tippeket amikkel le tudnék a combomból dobni pár centit?
2016. ápr. 25. 22:25
1 2
 11/13 anonim válasza:
Tökéletes testalkatú vagy! :)
2016. ápr. 26. 17:58
 12/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a bókokat és a tanácsokat! Megpróbálom, ha mindet nem is, de megfogadni:) Nagyon jól esett, köszönöm!!
2016. ápr. 26. 22:22
 13/13 pörölycápa válasza:

Ha szeretsz futni akkor menj, viszont szerintem sem kell a combodból egyáltalán fogyni, most is jó alakod van. Ha zavar hogy csontos a felsőtested, akkor inkább azt kéne elkezdened edzeni, és lehet kevésbé látnád magad aránytalannak.

Én sokat futok meg biciklizek, aminek köszönhetően főleg a vádlim, de azért a combom is jól megizmosodott, így sokszor nehézséget jelent a csőszárú nadrág és hosszabb szárú csízma vásárlása. De most már igyekszem a felsőtestemet is erősíteni, hogy az izmos lábakhoz ne ilyen pálcika karok tartozzanak :D

2016. ápr. 30. 01:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!