Le lehet 4 hónap alatt 15kg-t fogyni?
Figyelt kérdés
Eddig fogytam 10 kg-t, de sikerülhet 4 hónap alatt?
Milyen edzést csináljak?:)
2016. ápr. 24. 06:34
1/12 anonim válasza:
Kedves kérdező, itt inkább a kajával foglalkozz egyél sok csirkemellet almát lehetőleg kevés zsirt
2/12 anonim válasza:
Bocs folytatom. 1-es vagyok edzés -
Fuss heti 3x nagy távot picit gyorsabban közép tempónál (lenyeg hogy izzadj), jöhet a guggolás (4x10), aztán az ugráló kötél (1 perc / 80 eleinte 2 hetente növeld a gyorsaságot 1 perc / 90) , közben nyomj fekvőt is (10x5 figyelj hogy szabályos Legyen hát egyenes ide kéne egy haver aki tudja hogy kell Fekvőt nyomni ) .. És végül egy gyilkos a rudra felhuzás ha megtudsz egy huzamba csinálni 5 öt akkor már 90% hogy nem vagy pluszban . Legyél kreatív rakd össze úgy a feladatokat hogy folyamatosan izzadj ha nem izzadsz gyorsíts. Lehet hasprést csinálni közben. De jó lett volna leírni a nemed életkorod...
3/12 anonim válasza:
1-es vagyok. Vagy egyszerűen fizess fitnesz bérletet. Ott mindenki tudja a dolgát.:) de lehet nincs rá lehetőség. Akkor próbáld csinálni amit írtam! :D
4/12 A kérdező kommentje:
igen,az lemaradt. 16/L 158cm 73kg
2016. ápr. 24. 08:43
5/12 anonim válasza:
1-es vagyok. Vagy egyszerűen fizess fitnesz bérletet. Ott mindenki tudja a dolgát.:) de lehet nincs rá lehetőség. Akkor próbáld csinálni amit írtam! :D
7/12 anonim válasza:
Oda figyelsz az étkezés re vagy aztis próbálják írni?
8/12 A kérdező kommentje:
az étkezésre figyelek,eddig is figyeltem,így fogytam 10kg-t.:)
2016. ápr. 24. 08:55
9/12 anonim válasza:
Gratulálok! Akkor ez is fog menni elég akarattal!
10/12 anonim válasza:
És mert lány vagy főleg ajánlom az ugráló kötelet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!