Sportolással és nem koplalással. Az étrendemmel nincs semmi gond semmiképpen sem étrend változással szeretnék fogyni.
Napi 140 kalória az nagyon kevés ahhoz hogy egy hét alatt tudja fogyni 1 kg?
50 kg vagyok, szeretném ha ez két hónap múlva már csak 45 lenne. Lehetséges?
2016. ápr. 20. 18:21
1/8 A kérdező kommentje:
* le tudjak fogyni 1 kg-ot
2016. ápr. 20. 18:24
2/8 kessi91 válasza:
Napi 140 kalória? Ezt gondolom elírtad:)
2016. ápr. 20. 18:41
3/8 anonim válasza:
Ha levágod a karod lehetséges
Viccet félretéve, attól, hogy ezt most kiírtad a több ezer ugyanilyen kérdés mellé, nem fogsz lefogyni. De attól, hogy eljársz futni és egészségesen, rendszeresen étkezel sikerülhet. Csak azért mert 2 hónap alatt nem fog sikerülni elkezdheted.
2016. ápr. 20. 19:09
4/8 anonim válasza:
Nem tudom, de én elég rosszul élek. Napi egyszer van lehetőségem enni, de akkor sokat. na most már olyan sokat nem is ehetek, de 2x és minőségi kaját. Ezt úgy értem, hogy nem szalámit harapok zsemlével, vagy szalonnát, hanem péksütemények, magvak, zöldségek. ..és ezeket igény szerint fűszerezve. Keveset eszek, de többször. Egy hét alatt az addig kevésbé látható tokám egyenlő lett a 0-val, az arcom vékonyabb lett és a karom is kicsit. Szerintem 2-3 kilót fogytam. Egyáltalán nem a sporton múlik a fogyás, azzal csak az állóképességedet fejleszted és minél többet sportolsz, annál többet kell enned. Ha fogyni akarsz, sportolj, de ne ez legyen az elsődleges és egyben a legfontosabb szempont, hanem hogy minőségi ételt fogyassz, keveset, sokszor.
2016. ápr. 20. 19:32
5/8 Fish1 válasza:
Olvastam régebben, hogy 7500 kalóriát kell elégetned ahhoz, hogy 1 kilót fogyj. Mármint a bevitt kalóriához képest -7500. Ez alapján számolj utána.
2016. ápr. 21. 04:00
6/8 A kérdező kommentje:
400 méter lefutása 2 és fél perc alatt nagyon sok idő?
Mennyi kalóriát égetek el vele kb?
2016. ápr. 26. 19:33
7/8 Fish1 válasza:
1 óra futással kb. 5-600 kalóriát égetsz el. Ebből számold ki a 2 percet.
Futásnál a zsírégetés kb. 30-40 perc után indul el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!