Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti mennyit és mit ettetek ma?

Ti mennyit és mit ettetek ma?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 18. 18:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Reggelire zabkását, vízből, meggyel. Ebédre gombát, padlizsánt, batátát és rukkolát. Délután megettem egy kis almát fahéjjal nasinak, aztán mivel edzésem volt ittam egy banánízű fehérjeshaket vízzel, most vacsira pedig ettem két tojást, egy pacsival és egy kis retekkel.

Ez így összesen 802kcl volt, pedig ennél azért többet akartam enni. Ráadásul az összetétel sem a legjobb, legalábbis a kalóriabázis szerint, 53g fehérje, 93g szénhidrát, 24g zsír.

2016. ápr. 18. 19:16
 12/17 anonim ***** válasza:
#11: Mi az a pacsi? Alkalmilag belefér egy rosszabb makrotápanyag-összetételű nap, csak rendszeres ne legyen.
2016. ápr. 18. 19:20
 13/17 anonim ***** válasza:
Paradicsom.:D
2016. ápr. 18. 19:32
 14/17 anonim ***** válasza:
Én sose azt nézem hogy mennyit eszek hanem hogy mit mert az a lényeg nem a mennyiség...
2016. ápr. 18. 19:39
 15/17 anonim ***** válasza:

Mindkettő fontos, ha szálkásít az ember... Ez a helyzet.

Van, aki bizonyos étrendeken automatikusan kalóriadeficitben van. No, az nem én vagyok, ahhoz nekem mondjuk napi 3 grammos ch keret kellene, de még az sem lenne garancia a fogyásra, csak a tápanyaghiányra (mivel húst nem eszem).

2016. ápr. 18. 19:46
 16/17 anonim ***** válasza:

reggelire egy meggyes süti,amit anya csinált

tízórai alma

ebéd menza: valami leves (:D), halrudacska, rizs és kukorica

vacsi bajor rozscipó vajjal,sok sajttal, sonkával, szalámival és ubival :D

2016. ápr. 18. 20:36
 17/17 anonim ***** válasza:

reggel: csokis müzli tejjel+banán+kávé

délután: mekis kaja -->csibeburger krumplival és üdítővel

2016. ápr. 19. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!