Súlytartók! Leírnátok mit és mennyit ettetek ma?
Igazából fogynom kéne, de már rég súlyt tartok. Ma kivételesen nem számoltam, gondolom, volt vagy 2800 kcal, akárcsak az elmúlt napokban, egy kivételesen evős korszakom van, ereszdealahajam napokig. Ennél több étel már fájna :)
Á, inkább több volt, több "veszélyes" dolgot is ettem. Rengeteg olajos mag, sok vaj, sok kókuszos édesség (kókusz és kókuszzsír felesben a lényege, némi xillit és ízesítés), néhány körte, pár tojás, zöldségek. Csak a vaj és kókuszzsír volt vagy 100g. Normálisan nem egészen így eszem, de legalább az összetétel tűrhető volt.
Holnap nem árt egy kis ellensúlyozás, mert hosszútávon ennyivel már valószínűleg híznék. Pár nap nem gond, utána úgyis 2000 kcal alá megyek, az nekem teljesen jó.
39N, nulla mozgás. Jó, tegnap elmentem fürödni, 6 km séta, de ilyen melegben tipikusan meg se moccanok.
Édességet mindennap eszem, fogyáskor is, csak szénhidrátszegényet.
Nem tudom, kinek mi a nem diétás (nekem leginkább a sok szénhidrát), én életmódot váltottam s ritkán lengek ki, többnyire nem érdemes. De gyümölcsszezonban azért több gyümölcsöt eszem, mint máskor.
A súlytartás miatt sosem aggódtam, jó vagyok benne.
168cm 51kg - diéta szüneteltetése :D
Reggeli: tejeskávé xilittel + pici sajt
Strandon: 1 db 100 kalóriás vizes vagyi + 1 gombóc kávés fagyi
Vacsora : feketekagyló fehérborban párolva + 2 pici szelet kenyér ( bagett felkarikázva )
Vacsora 2 :D tintahalkarikák salátával
Jó ez elég sok volt de 1 hetes nyaralás alatt nem szabad diétázni :)
Tegnap ettem reggel egy danone zabkását és fél kiflit vajjal kolbásszal és egy fél tejeskávét.Ebédre saláta tonhallal borecettel negyed kiflivel. Délután megettem még egy danone zabkását. Vacsorára mozarella paradicsommal salátával balzsamecettel és 3 kicsi kétszersülttel. (Azért ettem kétszer salátát mert tegnap egész nap dolgom volt nem fôztem). Ebédre fôtt kaját szoktam pl múlt héten volt karfiolleves, lecsó...
Nem sportolok. Ha van idôm itthon csinálok tornavideót. Tegnap még nem 3 éves kisfiammal sétáltunk oda vissza a játszóra 6 kmt. Ennek a felét szoktuk kb. Én az utolsó 6 kg leadása óta nem nagyon édességezek vagy ha igen ilyet: túrórudi 1db, 1-2 gombóc fagyit vacsora után nyaraláskor, gyümölcsjoghurt, 1-2 db piszkei teljeskiörlésû karobos keksz...stb.
171 cm és 61 kg vagyok (15 kgt fogytam le mióta hazajöttem vele a kórházból).
Tegnapi kajám:
Reggeli: 2 tojásból, hagymából, kevés kolbászból omlett sok nyers paradicsommal, paprkikával, kávé 1 teáskanál tejporral, édesítővel
Ebéd: 1 kisebb tányér húsleves, 1 kisebb töltött csirkecomb uborkasalátával, 100g szeder, 1 szelet házi krémes
Uzsonna: 4 darab pici alma, fél kg dinnye, kávé tejporral és egy db házi lekváros kiflivel
Vacsora: 1 db töltött alsócomb, 100 g salátakeverék paradicsommal, paprikával, olivabogyóval, balzsamecettel
Előző vagyok. Mozgás tegnap nem nagyon volt, elvittem a kutyát sétálni kb 1,5 órára.
20L 57 kg/167 cm
ha edzés-nap van, akkor
-kb 400 g csirkemell (4 vagy 5 étkezésre elosztva, attól függ, mikor kelek)
-1 tojás
-20g zabpehely vízzel, pici steviával, kókuszreszelékkel, fahéjjal főzve
-kb 71g sima fehér főtt rizs
-2 db pufirizs edzés után plusz egy fehérjetumix (20g fehérje)
-kb 150 g túró
-plusz valamennyi (kb 20-30g lehet) mag: lenmag, napraforgó, szezánmag
-plusz egy kis kefír, vagy natúr joghurt (nem nagyon mérem, kb 100-200g)
-ilyenkor nyáron lecsúszik egy pici gyümölcs, pl pár szem szilva, vagy egy kis görögdinnye
-természetesen sok sok zöldség, azt nem számolom
a szénhidrát azért ilyen kevés, mert, nyárra szálkásítottam, de most fogom majd emelni nem sokára
-ha nem edzek:
ami változás: nincs fehérjeturmix, meg lehet hogy kicsivel kevesebb a szénhidrát, de van, amikor ugyanennyi.
8as vagyok, az lemaradt, hogy 21 éves lány vagyok, 165 cm, 60-62 kg
heti háromszor súlyzós konditermi edzés, mellette általában napi fél óra séta (kutya, illetve messze a buszmegálló), néha bicikli, ha rá tudom venni maga ilyen melegben, akkor a teremben kardió (futó, vagy lépcsőzőgép)
lehet úgy tűnik a súlyom alapján, hogy kövér vagyok, de nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!