Reggelire 1 pár virslit mustárral, ebédre 1 tányég gulyás levest, vacsira 1 bögre natúr joghurtot, meg az elöbb 2 mandarint.
2014. febr. 27. 20:45
3/13 anonim válasza:
reggelire
3db abonett 2 főtt tojás, 2 db csemege uborkát
tízórai egy kisebb tál mogyoró
2db alma, 1 narancs, 2 mandarin
ebéd gulyásleves csipetke nélkül
uzsonna túró egy tégellyel
vacsora maradék leves
pótvacsi 2 főtt cékla és még 2 marék mogyoró
2014. febr. 27. 20:53
4/13 anonim válasza:
3-as, vigyázz az olajos magvakkal, mert bár nagyon egészségesek, rohadt sok kalóriát tartalmaznak!
Én ma ettem vagy 7 abonettet, 2 narancsot meg zabpelyhet, és mindjárt vacsorázom borsófőzeléket sült hússal. Nem volt időm reggel rendes kaját vinni, csak gyorsan bedobtam pár dolgot a táskámba, hogy ne essek össze a konditeremben, emiatt alakult kissé érdekes a mai étrendem...
2014. febr. 27. 21:02
5/13 anonim válasza:
Reggeli: zabpehely+proteinpor
Tízórai: rántotta (1 egész tojás + 2 fehérje)+sonka,paradicsom
Ebéd: csirkemell+basmati rizs+brokkoli
Uzsonna: sovány túró, 1 közepes sárgarépa
Vacsora: tonhalkonzerv (sós lében, nem olajban)+saláta
2014. febr. 27. 21:21
6/13 anonim válasza:
Reggel 2 tükörtojás, ebédre zöldségleves meg rakott krumpli, este meg kb. 2 harapás tojás meg 2 kanál tejberizs.
2014. febr. 27. 22:04
7/13 anonim válasza:
Tudom, hogy sok kcal-t tartalmaznak, de ma valahogy úgy rá voltam kattanva, nem sűrűn van itthon, és éhes is voltam nagyon, remélem ennyi kis bűnözés belefért így a hétre:)
2014. febr. 27. 22:04
8/13 anonim válasza:
1.tojás,zöldség
2.zab proteinnel
3.csirke zöldség
4.csirke zöldség
5.protein
6.túró natúr joghurt
2014. febr. 28. 02:23
9/13 anonim válasza:
Reggelire 100 gramm házisonka, 50 gramm sajt, ebéd egy nagy tányér gulyáslevesnek csak a leve, borjúhússal, vacsi pár szem dió.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!