Több mint egy hónapja fogyózok, de ennek ellenére híztam. Miért? (bővebben lent)
Több mint egy hónapja kezdtem el fogyózni,ami abból áll, hogy csökkentettem a kalória és szénhidrát bevitelt. Ezelőt rengeteg kenyeret és krumplit ettem, de mióta elkezdtem fogyózni azóta :
-Minden nap egy joghurt a reggelim,délelőtt nem eszek mást,vagy ha igen,az leves.
-Napi min 1,5-2 l folyadék, most pick wick zöld teát is iszok
-Sok leves
-Kevés kenyér(napi max egy szelet, de van hogy elmarad ez is)
-Édességet nagyon ritkán eszek
Napi 1,5 óra séta, de semmi.. 5 kilót szeretnék fogyni,de most is híztam több mint 1 kg-t :(
Mit csinálok rosszul?? Van valakinek bevált módszere?
Szia!
Írd le például a tegnapi napodat, kaja szempontjából. Így talán jobban tudunk segíteni.
Üdv.
csak levest és teát viszel a szervezetedbe? Gratulálok...
Amúgy 1-2 kilót ingadozhat a súly hízástól függetlenül is ne ezen aggódj hanem azon hogy nem eszel normálisan. Például húst és zöldséget..
A tegnapira már nem is emlékszem,mit ettem,de itt a mai
Reggel egy gyümölcsös joghurt
Szokásos napi 1 óra séta
Ettem egy melegszendvicset ebédre
Mielőtt elindulok suliba egy tál frankfurti levest fogok
Aztán elindulok suliba (fél óra séta)
Estére érek haza, ilyenkor ha éhes vagyok szoktam enni egy keveset.. na ezután tuti nem fogok ... :(( Tehát ma ennyi.+folyadék
De általában úgy szokott kinézni, hogy a szokásos joghurt, 1,5óra séta és napi kb 3x eszek levest.. másodikat is szoktam de azt csak ritkábban.. kenyeret is nagyon ritkán. :/
Nem attól nem fogsz fogyni, hogyha nem eszel, hanem attól, hogy ha eszel de rendszeresen és TUDATOSAN!
Nem nagyon látok ebben az 'étrendben' pl. fehérjeforrást! Az hol van?
Gyümölcsös joghurt: tele van cukorral
Frankfurti leves: tejföl, liszt, krumoli
Melegszendvics: kenyér, vaj
Ez egyik sem fér bele a tudatos diéta étrendbe!
Reggelizzél tartalmasabbat! Tojás, zabpehely.
tízóraira/uzsonnára egyed a natur joghurtot
próbálj meg több húst enni (csirke, pulyka)
uzsonna: párolt zöldség + roston csirkemell
és vacsorázz mondjuk sovány túrót.
Ez így még nem tökéletes, de ezek az irányelvek.
Például a joghurt és minden tejtermék azért van, hogy hízzanak tőle.
Például a kenyered olyan autoimmun gyulladást tud okozni, amitől hízol. Miért eszed ezeket, ha fogyni akarsz? Amíg nem tisztítod le a táplálkozásodat (zöldségekre, húsra elsősőrban) addig elég sokáig szívhatsz még.. a fogyással ami nem megy mint látod.
gyümölcsjoghurt, melegszendvics + 1 tál leves? ez neked a normális étkezés? ez gyakorlatilag azt jelenti hogy szinte csak iszol. a kalória bevitel csökkentés nem azt jelenti, hogy jóformán semennyit nem viszel be...
napi 3-5 étkezés rendszeresen, nem egyiknap megeszek 1 levest másik nap már 3 tányérral eszem össze vissza, meg mellé a második fogást valamikor... rendszeresen és normálisakat kell enni, hús zöldség tojás, és ahúst nem arra értem amit beleaprítasz a krumplis tejfölös frankfurti levesedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!