Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Több mint egy hónapja fogyózok...

Több mint egy hónapja fogyózok, de ennek ellenére híztam. Miért? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Több mint egy hónapja kezdtem el fogyózni,ami abból áll, hogy csökkentettem a kalória és szénhidrát bevitelt. Ezelőt rengeteg kenyeret és krumplit ettem, de mióta elkezdtem fogyózni azóta :

-Minden nap egy joghurt a reggelim,délelőtt nem eszek mást,vagy ha igen,az leves.

-Napi min 1,5-2 l folyadék, most pick wick zöld teát is iszok

-Sok leves

-Kevés kenyér(napi max egy szelet, de van hogy elmarad ez is)

-Édességet nagyon ritkán eszek

Napi 1,5 óra séta, de semmi.. 5 kilót szeretnék fogyni,de most is híztam több mint 1 kg-t :(

Mit csinálok rosszul?? Van valakinek bevált módszere?

2013. dec. 19. 12:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
26%

Tudatos joghurtevés. Nem ezzel van a baj, hanem hogy az embereket egy szűk kis alagútba zárják, ahol bizony tudatosan elhitetik velük, hogy a gyulladásfokozó, hormonokkal teli joghurt az bizony nagyon jó. Nem a megtévesztett emberekkel van baj, hanem azokkal akiktől ez az egész sugárzik feléjük.. és nem is csak 1-2 orvos tehet erről, ők is csak bábok.. Szépen megváltozik majd minden, mi meg annyit tegyünk meg, hogy gondolkodjunk már el kicsit az ételeinken.

Ugye mindenki tudja, hogy tejterméket az újszülött emlősök fogyasztanak, hízás céljából.. így egyék fogyókúrázók.

Akkor arról is mindenki hallott már, hogy mennyire káros a kenyér, a glutén, a sok szénhidrát.. ugye, a sertéseket is szénhidráttal hizlalják, ők is mindenevők mint mi, ők is elhíznak mint mi.

Gondolkod, gondolkod, ez a legjobb amit tehet ma bármelyik ember, a fogyókúrázó is!

2013. dec. 19. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!