Mit ettetek ma?

Figyelt kérdés

És mennyit?

Boldog karácsonyt mindenkinek!

2014. dec. 24. 21:06
1 2
 1/12 Clay Morrow válasza:
Kettő tukörtojást ès sütit. Imènt laktam jól töltelèkes káposztával.
2014. dec. 24. 21:16
 2/12 anonim válasza:
Suti+4 uveg sor!
2014. dec. 24. 21:22
 3/12 anonim ***** válasza:
nálunk volt finom halászlé, rántott ponty, rántott sajt petrezselymes krumpli. este toroskáposzta van , holnap sült kacsa lesz. Boldog karácsonyt neked is!!!!
2014. dec. 24. 21:42
 4/12 anonim ***** válasza:

Reggelire csak egy vajas zsömlét mert rengeteg dolgunk volt még és sietnünk kellett. Mivel ez az első közös karácsonyunk amióta megszületett a kislányunk most mindenre oda kellett figyelnünk hogy minél jobban sikerüljön.

A fenyőfát a szüleimnél tartottuk hogy a pici ne vegye észre és azért kellett elmennem, plusz a díszítés, sütés, főzés, meg ugye anyósomékért is el kellett mennem kora délután autóval értük 100 km-re mert az övéké tönkrement és nem kaptak kölcsön autót, közbe a húgomra meg annak párjára bíztuk a picit a másik húgom meg a páromnak segített a sütés, főzésbe.

Nem nagyon volt időnk előtte enni mert mi estére vagy is délután 5 re terveztük az ünnepi vacsit közösen anyósomékkal és a szüleimmel meg testvéreinkkel. Nálunk az ünnepi ebéd az vacsi is volt egyben, az volt halászlé, rántott ponty, és pulyka, csirkeszárny is volt mellé, kevés hasábkrumplival és párolt zöldséges rizzsel meg persze sok süti amit ha felsorolok lesz hajnali 2 óra.

Egyszóval dugig vagyunk. Anyósomék alszanak, pici alszik, barátnőm (nem vagyunk házasok) szintén elaludt a picivel a kanapén, de nincs szívem felébreszteni őket hogy menjenek rendesen ágyba én meg itt mellettük a fotelba ülök a laptopommal és bogarászok a neten, meg olvasgatom hogy másoknál hogy zajlott/zajlik az ünnep :) Vacsira nem ettünk semmit, én tejjel benyomtam bár bejglit meg picit lecsipegettem a fáról a szaloncukrokból 2-3 szemet :D meg persze iszogatom a kedvenc kakaómat amit anyám csinált karácsonyra csak mert gyerekként is ezt ittuk minden karácsonykor és ez már hagyomány :D

Anyámékhoz holnap megyünk ebédre akkor érkeznek bátyámék meg a nagyapám is, utána délután hazaviszem anyósomékat csak mert hozzájuk is mennek vendégek 26-án.

26-án mi a barátainkhoz pontosabban a kislányunk keresztszüleihez megyünk karácsonyozni, és este meglátogatjuk egyik munkatársunkat aki sajnos egyedül tölti az ünnepeket, mi meg a munkahelyemen csak mert a párommal egy helyünk van, bár ő most itthon van a gyerekkel de időnként benéz céges rendezvényekre amiket így szűk körben szoktunk csinálni, meg a karácsonyi bulin is jelen volt, és beosztottuk hogy mindenki aki ráér átmegy hozzá egy kicsit felváltva hogy mégse egyszerre legyünk sokan a kis lakásában, de mégse maradjon egyedül egész nap. Mi meg 26-án estére ígértük hogy benézünk hozzá. Mi holnap nem főzünk semmit, este a mai ebéd maradékait esszük meg, meg holnap reggel is.

2014. dec. 24. 21:59
 5/12 anonim ***** válasza:

Reggeli: két nagy alma, egy narancs és egy mandarin.

Tízórai: két nagy alma

Ebéd/vacsora (ez volt az ünnepi étkezés): májgombóc leves, grillezett csirkemell párolt zöldségkörettel (és tettem hozzá egy kis krumplipürét is :)), céklával, majd kétféle süteményt meg egy darab kicsi mézeskalácsot.

2014. dec. 24. 22:21
 6/12 anonim ***** válasza:
Banán turmixot, habos krumplit kolbival, virslivel, cèklasalival, koffeinmentes tejeskávèt kb fèl litert, vacsira meg egy kiflit sajttal, továbbá ittam 2dl kamilla teát, ettem c vitamint, meg egy multivitamint, ja meg boci csokit is ettem. Hihetelen hogy valakit ez èrdekel.
2014. dec. 24. 23:13
 7/12 anonim ***** válasza:
15 töltött káposztát 40 dkg kenyérrel, 4 féle sütit kb. 20 db-ot, 2 liter seven up-ot.
2014. dec. 25. 01:16
 8/12 anonim ***** válasza:
Csak a rántotthal franciasalival !.. nyamm
2014. dec. 25. 01:17
 9/12 anonim ***** válasza:

Tegnap elég hülye napom volt, tudtam hogy spórolnom kell a kalóriával, hogy a családdal vacsizhassak... :D

Meg futni se mehettem el, mert anyukám aggódik értem, ha nagyon későn megyek.

A reggeli és a tízórai kimaradt, mert inkább aludtam.

Ebédre 1 merőkanálnyi májgombóc levest ettem (csak a levét, se gombóc, se zöldség, se hús) és 1 doboznyi jogobella light ivójoghurtot.

Az uzsi megint elmaradt, mert nagyon eltelt az idő, 5kor vettem észre, 6kor meg tudtam, hogy vacsizunk.

Vacsira ettem 1 tányér halászlevet kb 3 evőkanálnyi tésztával, utána meg talán 10 deka majonézes krumplisalit. Na meg 1 szelet sajttortát, azt én sütöttem, muszáj volt megkostolni, én sütöttem, cukor helyett xillitet használtam, ezt öntöttem nyakon 1 kis gyümölcsmártással (erdeigyümölcsöket főztem sűrű mártássá, ebben se volt cukor).

Később éjjel megettem 1 narancsot, majd kb 20 perc múlva úgy 5-6 centinyi szárazkolbászt találtam a hűtőben. 22/L

Te miket ettél?

Boldog karácsonyt! :)

2014. dec. 25. 10:58
 10/12 anonim ***** válasza:

3,5 szelet bejglit.

1 rántott húst rizzsel.

1 mandarint.

1 kiwit.

2 üveg teát.

1 nagy nagy szelet kókuszos sütit.

Par falat sütit meg, amit csipkedtem.

Tudom hogy sok :( de karácsony van. Kellemes ünnepeket, ha vege is lesz, gondolom meg all a fa is es süti is lesz, ugyhogy a hangulat megmarad. Szerintetek mennyi kcal lehetett?

2014. dec. 26. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!