Van itt olyan, aki kalóriaszámlálással, "több kalóriát égess el, mint amennyit megeszel" módszerrel fogyott? Mit ettetek? Mennyit fogytatok mennyi idő alatt?
én kalóriaszámlálással fogyok, és jelentem, átléptem a -20 kilót.
1600 kcalt eszem általában, de ahogy összejön, vasárnap általában több.
csak az elején méregettem, most már ránézésből megtudom kb. mondani.
amúgy a kalóriaszámlálás nem azt jelenti, hogy zabálom a csokit, sütit, pedig sajnos sokan ezt gondolják.
igaz tk kenyeret eszem, néha kruplit és rizst is, sőt édességet is, de nem zabálom ezeket reggeltől estig.
szóval alapvetően jó módszernek tartom, meghúzza a határokat, amit egy kezdő diétázó nehezen tud megtartani, mivel sokkal többet enne, mint amire szüksége van.
Én is ezzel fogytam le kb 2 hónap alatt 10kg-ot. Azóta tartom a súlyom (ez van május eleje óta).
Normális kajákat ettem amiket én vagy a barátnőm főzött. Csak kerültem a cukros üdítők, édességek és hasonló dolgokat.
Persze sportoltam közbe, de ez nem a fogyókúra miatt volt. Előtte is sportoltam, csak feljött pár kiló az elmúlt 1 évben.
Azért tarja nehezen a kezdő diétázó, mert gyárszénhidráton (is) próbálja tartani a diétát. Mint a TS kenyér.
Itt le vannak írva a szükséges arányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!