Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szetek ezzel a módszerrel...

Szetek ezzel a módszerrel fogyhatok? Egy nap:meggyet eszek, cseresznyét, zöldséget, meg valamilyen sovány húst! és mellette kézi súlyzózok és hasizomra is edzek és esténként megyek futni!

Figyelt kérdés
2013. jún. 18. 14:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez nem hangzik rosszul, persze nem mindegy, mennyi húst, zöldséget és gyümölcsöt eszel... A minimálisan szükséges fehérjebeviteled legyen meg, a zsír is, a gyümölcs most érik, azzal nincs mit tenni, én is eszem :) Ha lemozgod, rendben van.
2013. jún. 18. 14:14
 2/5 anonim ***** válasza:

A lényeg az, hogy este 6után ne legyen szénhidrát, csak vizet igyál, ne egyél fehéret (cukor, liszt), egyél sokszor keveset, sok fehérje, kevés szénhidrát!

Het i4szer súlyzós edzés (kb 70-85perc/alk.) ezt követően 40-45perc kardiózás (pl. 6km/h gyors séta), plusz heti egyszer kardiózás. (szóval 4súlyzós és 5kardió)

Kalóriadefficitet kell elérned, ami azt jelenti, hogy többet kell felhasználnod, mint amit beviszel!

2013. jún. 18. 14:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen,fogyhatsz.

Én a halat ajánlom,kevés olívaolajon megpirítva,meg natúr csirkemellfilét,kevés borssal,netán sóval fűszerezve.

És arra nagyon figyelj,hogy igyál meg egy nap MINIMUM 2 liter vizet!!! Pluszba minden nap egy pohár lugosító tea,és természetesen ne egyél lisztes kajákat,se cukrosakat!

Max. Update kenyér,de azt is reggel.

Sok sikert! :)

2013. jún. 18. 14:42
 4/5 anonim ***** válasza:
45%

Csip.

Jó, végre valaki nem kenyeret akar enni fogyásképpen.

2013. jún. 18. 15:07
 5/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a segítséget! most álltam rá a mérlegre és szerencsére 64 kg-ot mutatott! mivel még a múltkor 67 voltam

egyébként 177-178cm magas lány vagyok! (13éves)

2013. jún. 18. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!