Három hét alatt fogyhatok 6-8 kilót a következő módszerrel?
Igazából nem olyan durva, és pont ezért lennék kíváncsi a véleményetekre.
Reggelire műzli tejjel, vacsorára szintén ez, ebédre pedig csirkemell rizzsel vagy salátával.
Mellette hétfőnként 1 óra úszás, szerdánként 1 óra aerobic, és a többi napon egy kis otthon hasazás, meg "twister", meg hulahopp karika.
Nagy csokimániás vagyok, ezért hogy ne törjön rám csoki evő roham, minden reggel bekapok egy cikk csokit (lidl-s csoki, tehát az átlagtól kisebb kocka).
Ez így nem ér semmit, vagy le tudok fogyni 6-8 kilót?
Továbbá, mozgást szeretném folytatni majd ezután is.
24 éves lány vagyok, 165 cm és 61 kg.
Köszi előre is :)
Hát szerintem nem..és szerintem az étkezésed nem igazán jó. A lidl csoki helyett min 60%-os étcsokiból hajítanék be egy kockát. Nem mindegy. A lidl-s nem igazi kakaót tartalmaz és hidrogénezett növényi olaj van benne.
A másik ami majd kiszúrja a szemem az a müzli...reggelire meg vacsorára is ..(vacsorára kész öngyilkosság). Inkább reggelire zabpehely tejbe, vacsorára meg válassz mást: 2 evőkanál soványtúró + valamilyen zöldség, de ehetsz még vacsira sonkát, felvágottat is, de pékáru nélkül. Talán így meglesz 3 hét alatt az 5 kiló.
24 évesen többet vártam volna.
3 hét alatt nem hogy 8 kg-ot, de még 4-et sem lehet fogyni. 1.5-2 kg-ot igen. De nem ezzel az "étrenddel".
Müzli: tudod mi van benne? Cukor. Kuka!
Tej: Laktóz. Kuka!
Rizs: felesleges keményítő. Kuka!
Lidl-ös csoki? Ez ugye csak egy vicc???
Ezzel az étrenddel semmit nem fogsz fogyni.
Ez nem mondható étrendnek, tej-kuka, sima natúr zab-protein por ez jóóóó, reggel amugy is kell a gyors tápanyag,
grat. végre valaki, csirke-rizs-zöldség :)))) de ez mehet 3 órán ként is :D
nagy csoki imádós vagy, felejtős a csoki, de akkor más inkább egy protein szelet edzés végén mikor a legjobban kivagy fáradva
estére pedig sovány túró :DD proteinnel lehet ízesíteni
Kedves Lipton!
Nem tömeget akar növelni, hanem csak fogyni. Neki felesleges ennyi protein. Ráadásul ahhoz edzeni is kellene.
Kedves névtelen!
Ha nem akarja, hogy izomból is fogyjon akkor igenis meg kell emelni a fehérjebevitelt
Igen meg kell emelni, de ha nem tart hozzá megfelelő szálkásító étrendet, akkor a protein poroknak semmi értelme nincs.
Először is jó minőségű, húsokból, tojásokból, sovány túróból bevitt fehérjékre van szükség. Ha ezekből nem eszik megfelelő mennyiséget, akkor hiába issza a fehérje turmixot.
Az alapokkal sincsen tisztában. Ne dobd be rögtön a mélyvízbe, ha még úszni sem tud, mert megfullad. :)
Olvass utána egy kicsit: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!