Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Leírnátok kérlek minél többen,...

Leírnátok kérlek minél többen, hogy mit ettetek ma és mennyit? Többi lent.

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy szerintem kezdődő étkezési zavarom van, ami nem szeretném, ha elhatalmasodna rajtam. Mivel elég vékony vagyok, ezért én is tudom, hogy nem eszek sokat, de sokszor mégis azt gondolom és bűntudatom van. Nagyon-nagyon sokat segítenétek vele, ha leírnátok, hogy mit esztek, mennyit és milyen gyakran. Rossz válasz természetesen nincs, mindenkit felpontozok! :)
2015. jún. 22. 20:17
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
100%

Munka közben 3 sonkás szendvics, dután rántott hús sültkrumplival, marhapörkölt, grízgombóc leves, paradicsomos húsgombóc, lekváros táska.

Meg nemsokára repetázok egyet...

Igazából nincs rendszer az étkezésemben, sajnos nem is nagyon hízok pedig nem ártana vagy 5kg :D

2015. jún. 22. 20:32
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

17/L . Igy nyári szünetbe kb 12-kor eszek valami főtt ételt (ma marha pörköltet, holnap rakott krumplit)

Aztan folyton nassolgatok, de újból csak 5 korul ülök le enni , túrót, tojást, főtt etelt.. Bármit

Engem ugy Képzelj el hogy számolom a kcal-t , de minden 20 perc alatt be be kapok valamit. Este szoktam meg enni mogyorót,diót, de elobb csipszet ettem.

2015. jún. 22. 20:38
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

6:00 tejeskave

8:30 2 db nektarin

10:00 zabkasa

14:00 300 gr rakott karfiol (csirkemellel, barna rizzsel es gorog joghurttal)

18:00 200 gr rakott karfiol

Holnap pl:

6:00 tejeskave

10:00 tejbegriz (zabkorpabol es edesitoszerrel)

14:00 vegyes zoldsalata, 100gr sult pulykamell, joghurtos ontet

16:00 tejeskave, 2 db nektarin v 1 db alma

18:00-19:00 meg nem tudom :)

2015. jún. 22. 20:47
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

8:00: 3 dl laktózmentes tej + kávé + stevia

10:00: Édenszelet (datolya + kókusz stb., paleo édesség 122 kcal)

ezután 1 óra taposó, 1 óra erősítés, saját súlyos edzés

13:00 : 4 db főtt tojás + saláta 1 paradicsom, uborka, lilahagyma öntet nélkül

16:00: 5 db paleo édesség aszalt barack darabok kakaóporban édesítővel

20:00: 1 db csirkemell natúr + 1 evőkanál házi guacamole

Ezen kívül 3 óra a szabadban a kutyáimmal, rohangászás, labdadobálás.

2015. jún. 22. 20:52
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

kakaos tej kb 1,5 dl, zabpehely

bulgur salata babbal paradicsommal 250 g

kb 3 villa carbonara spagetti teszta

cezar salata egy kis szelet felkockazott lepiritott csirkemellel

2015. jún. 22. 21:44
 6/25 anonim ***** válasza:
Reggel hagymás kolbászos rántottát, délután mákos tejberízst.
2015. jún. 22. 22:00
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Reggel ettem egy szelet nutellas kenyeret, elég vastag szelet volt. Aztán ettem egy Danone könnyű és finom yoghurtot meg egs turorudit aminek nem tudom a nevét kb a kis pöttyös méretű. Ettem egy gyrost ebédre meg kb 30 gramm milka csokit. Délután csináltam magamnak szendvicset, ettem két kopasz barackot. Ettem este müzlit meg yoghurtot.
2015. jún. 22. 22:01
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Hú, ma nem volt normális napom, végig édességet ettem :)

Viszont ma nem számoltam és nem írtam. Volt egy csomó fagyasztott banán (tizenpár deka? fagyasztottból 1 dekánként szoktam, ez ahhoz képest brutális mennyiség volt :D), csokiszósz, bonbonok kókuszvajból és kókuszzsírból (kb. 14 db), némelyikben eper is volt, aztán ittam másfél tojássárgájából tojástejet, hol simán, hol kávéval, hol banánnal...

Sült káposzta paradicsmosan, illetve simán, a speckó kis ételeimről elég annyit, hogy 2 tojás és néhány deka olajos mag szerepelt benne, zsírban sütöttem őket. Ettem pár deka nagyon finom sajtot is, de még kókuszos-kakaós rizst is, ha nem is sokat. Enyhe szénhidrátmérgezést kaptam, de ma ilyen napom volt. Nyers zöldség is volt, de édességes napon ez kevesebb.

De írom a fegyelmezettebb napjaimat. 6-8 tojás, kb. 6 dkg olajos mag, de ez változó, 1-2 deka vaj, sült zöldségek (ezekkel jön pár deka kókuszzsír), nyers zöldségek, egy kevés gyümölcs a kertből. Ez oszlik többnyire kétfelé, néha egyfelé, ilyenkor nem teljesen pontszerű étkezés van, hanem kicsit elhúzódó (de ha meg akarom enni gyorsan a napi kalóriakeretemet, meg tudom oldani, csak többnyire nem ez a cél). A kicsi étkezések nem nekem valók, max. a 2 nagy között, de azok elég közel vannak egymáshoz, oda nem annyira kell, az max. nassolás, ami nem gond, kevesebbet eszek utána.

Nem vagyok tipikus, de pl. a párom is akkora étkezéseket tart, mint én, csak szénhidrátosan és többször. Bűntudatunk egyikünknek sincs evés miatt :)

2015. jún. 22. 22:29
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Reggeli: 40 g zabpehely, 50 g krémesebb joghurt, 1 db nektarin, kávé édesítővel és kevés tejporral

Tízórai: kb 50 g málna, 1 db banán

Ebéd: húsleves répával, kevés tésztával, 1 db csirkenyakkal és kevés csirkemellel, 1 db rántott csirkeszárny, 1 szelet rántott cukkini, kevés rizzsel és egy adag zöldsalátával

Uzsonna: kávé tejporral, egy kicsi szelet házi készítésű torta

Vacsora: kis szelet rántott hús salátával(jégsaláta, paradicsom, uborka, balzsamecet, olivaolaj, krémfehérsajt)

Emellé hegyet másztam vagy 4 órán keresztül (15 km kb)

2015. jún. 23. 09:31
 10/25 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a válaszokat, nagyon sokat segítettetek! :)

Persze azért jöhetnek még válaszok! :)

2015. jún. 23. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!