Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti hogy csinálnátok meg ezt a...

Bozsikrisz kérdése:

Ti hogy csinálnátok meg ezt a sütit minél diétásabbra?

Figyelt kérdés

[link]

Babapiskóta nélkül szoktam csinálni, szóval gyümölcsös túrókrém, de az eredeti hozzávalókat mire váltsam le, hogy ne legyen annyira hizlaló?

2015. ápr. 20. 19:27
 1/5 A kérdező kommentje:

Én ezt gondoltam, de ha van más ötlet, légyszi írjátok meg

25 dkg túró

2 dl tej - kókusztej

2 dl tejszín - valami zsírszegény cucc

1 csomag vaníliás cukor - kihagyom

10 dkg cukor - eritrit

10 dkg vaj - kihagyom (esetleg kókuszzsír??)

5 db lapzselatin

2015. ápr. 20. 19:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia,a tescoban is lehet kapni delma lightot,sőt tescos zsírszegény margarint,de a kókuszzsír még jobb.Cukor helyett édesítő,vaníliàs cukor helyett aroma.Én a babapiskótát a tiramisuban is Gullon zabkorpás keksszel helyettesítem,vagy én magam sütöm meg update lisztből.A létező összes süteményt átformàltam már,így diéta alatt is ehetek.
2015. ápr. 20. 19:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja,a tejszín a tetejére kell díszítéshez,nem a süti hozzávalója,akár ki is hagyhatod.De habot verni 30% alatti zsírtartalmù tejszínből nem nagyon lehet...
2015. ápr. 20. 19:57
 4/5 anonim ***** válasza:

25 dkg túró -> tojásfehérje túró, a tejfehérjéknek magas az inzulinválaszuk, ha már diéta

2 dl tej - kókusztej -> pipa

2 dl tejszín - valami zsírszegény cucc -> nem attól diétás valami, hogy zsírszegény. Zsír nyilván kell a testednek, tojástej kókuszzsírral, habot meg valami kókusztejszínből, habpatronnal lehet készíteni

1 csomag vaníliás cukor - kihagyom -> eritrit, bourbon vanília rúd vagy vanília aroma

10 dkg cukor - eritrit

10 dkg vaj - kihagyom (esetleg kókuszzsír??) -> kókuszzsír, vaj, attól függ eszel-e tejfehérjét. a vajban kevés van, én kívánom de a bőröm nem bírja..

5 db lapzselatin -> legjobb, én most körömpörköltet főztem zselatin bevitelhez, de asszem' sütibe neked jó lesz a zselatin :'D

2015. ápr. 20. 23:45
 5/5 anonim ***** válasza:

babapiskóta, paleósoknál vannak ilyen nagyonchszegény piskóták, pl. Szafifitt, dob fel reciket, videókat. útifűmaghéj meg tojás meg pár ez-az és elvileg tök jó tésztákat (kenyereket, sütiket) varázsol.

Ha már a hagyományos finom édességek/kenyerek illúziója kell, ilyet is meg lehet próbálni esetleg.

2015. ápr. 20. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!