Ti hogy csinálnátok meg ezt a sütit minél diétásabbra?
Babapiskóta nélkül szoktam csinálni, szóval gyümölcsös túrókrém, de az eredeti hozzávalókat mire váltsam le, hogy ne legyen annyira hizlaló?
Én ezt gondoltam, de ha van más ötlet, légyszi írjátok meg
25 dkg túró
2 dl tej - kókusztej
2 dl tejszín - valami zsírszegény cucc
1 csomag vaníliás cukor - kihagyom
10 dkg cukor - eritrit
10 dkg vaj - kihagyom (esetleg kókuszzsír??)
5 db lapzselatin
25 dkg túró -> tojásfehérje túró, a tejfehérjéknek magas az inzulinválaszuk, ha már diéta
2 dl tej - kókusztej -> pipa
2 dl tejszín - valami zsírszegény cucc -> nem attól diétás valami, hogy zsírszegény. Zsír nyilván kell a testednek, tojástej kókuszzsírral, habot meg valami kókusztejszínből, habpatronnal lehet készíteni
1 csomag vaníliás cukor - kihagyom -> eritrit, bourbon vanília rúd vagy vanília aroma
10 dkg cukor - eritrit
10 dkg vaj - kihagyom (esetleg kókuszzsír??) -> kókuszzsír, vaj, attól függ eszel-e tejfehérjét. a vajban kevés van, én kívánom de a bőröm nem bírja..
5 db lapzselatin -> legjobb, én most körömpörköltet főztem zselatin bevitelhez, de asszem' sütibe neked jó lesz a zselatin :'D
babapiskóta, paleósoknál vannak ilyen nagyonchszegény piskóták, pl. Szafifitt, dob fel reciket, videókat. útifűmaghéj meg tojás meg pár ez-az és elvileg tök jó tésztákat (kenyereket, sütiket) varázsol.
Ha már a hagyományos finom édességek/kenyerek illúziója kell, ilyet is meg lehet próbálni esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!