Valaki valami jó hízókúrát ajánlana? Ha lehet minél
konkrétabb legyen és azt se bánom ha EGÉSZSÉGTELEN!
Figyelt kérdés
13 éves vagyok 46 kg 160cm.Egy betegség miatt nagyon le fogytam és szeretnék hízni de nem tudom h lássak neki...
kaja szempontjából bármit írhattok csak hasson >< leginkább saját tapasztalatokat várnék..
sport:mindennap 90 perc torna és kivéve kedden akkor csak 45
perc mert akkor úszok más fél órát.
NEm izomból hanem inkább zsírból szeretnék felszedni.. tehét minél zsírosabb és hízlalóbb kajákat (életmódot) írjatok pls (azárt lehet egészségtelen mert ugye sokat sportolok és kéne a sok szír,szénhidrát,cukor...)
tehát összegezve:saját tapasztalatokat várnék és zsírból szeretnék fel szedni
Főzeléket kell enni. Jó sokat. Reggelire tojás, ebédre valami főzelék vagy tészta. Lehetőleg lencsefőzelék vagy babfőzelék kell. A lényeg, hogy edd túl magad. Ha egy tányér megy be akkor repetázz és kettővel egyél. Kicsit egyél gyorsabban, mert úgy többet tudsz enni. Délután is érdemes enni, ilyenkor szintén nehéz kaját egyél, főzeléket vagy tésztát. A második étkezést már nem kell erőltetni. Vacsorára nem kell rengeteget enni, de azért legyél tele. Ilyenkor is jó a rántotta, tejberizs esetleg sok péksütemény. A lényeg, hogy többet egyél, mint normál esetben. Többet kell enned, mint amennyit igényel a szervezet. Az a 90 perc torna meg nem sok, ne félj. Főleg ha csak gimnasztika. Az úszás sem túl megterhelő. Az adagokat pedig addig növeld, ameddig el nem éred a kívánt súlyt. Utána fölösleges lenne tovább hízni, mert az már egészségtelen.
2015. febr. 24. 14:39
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat kipróbálom őket értesítelek majd titeket a változásokról (amik remélhetőleg hamar be következnek) :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!