Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Leírnátok kérlek minél többen,...

Leírnátok kérlek minél többen, hogy mit ettetek ma és mennyit? Többi lent.

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy szerintem kezdődő étkezési zavarom van, ami nem szeretném, ha elhatalmasodna rajtam. Mivel elég vékony vagyok, ezért én is tudom, hogy nem eszek sokat, de sokszor mégis azt gondolom és bűntudatom van. Nagyon-nagyon sokat segítenétek vele, ha leírnátok, hogy mit esztek, mennyit és milyen gyakran. Rossz válasz természetesen nincs, mindenkit felpontozok! :)
2015. jún. 22. 20:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Komolyan mindenki grammra méri hogy mennyit eszik? Vagy honnan tudjátok mennyi?

Nekem sose jutna eszembe..

2015. jún. 24. 18:21
 22/25 anonim ***** válasza:
#21: Kezdő ketogénesnek, aki nincs biztonságos távolságban a limitjétől, kvázi muszáj mérni és számolni... Plusz kíváncsi vagyok. Macerás amúgy, de nem csinálom mindig és hamarosan hagyom is a csudába, az biztos :) Bár most már elég automatikus a dolog, de ez nem teszi jobbá... S van, amikor tipp, pl. amikor málnát eszem a bokorról szedve rögtön. De azzal nem tévedek sokat. A zsírt se mérem, elég jól meg tudom becsülni s ha ott van némi eltérés, az nem olyan fontos, mert nem szénhidrát. De az nem mindegy, hogy 30 vagy 70 dkg borsós ételt eszem.
2015. jún. 24. 18:45
 23/25 anonim ***** válasza:

Hát én belepusztulnék a méricskélésbe :) Általában azt eszem amit szeretek, szerencsére ez rengeteg egészséges ételt foglal magába, zsírosat soha nem eszem, mert vega vagyok és minimális zsiradékkal főzök, lisztet, olajat, cukrot hanyagolom. Sosem szedek sokat az ételből, mert inkább eszem keveset, várok fél órát és ha még mindig éhes vagyok, szedek még egy picit.

Amúgy neked/nektek beválik? Eddig sokkal többet ettél és ezért jobb ha méred? Nem maradtok éhesek? Az a pár gramm nekem nagyon kevésnek tűnik :)

2015. jún. 24. 21:50
 24/25 anonim ***** válasza:

Én mindig olyat eszem, amit szeretek. A vegaságnak nem tudom, mi köze van a zsírossághoz, az én tipikus napomban sincs hús s vegaként is zsírosan ettem.

Én speciel nem eszem keveset (1700 kcal úgy a minimum), de ha extra kevés a szénhidrátbevitelem, akkor nem vagyok éhes, amikor egyszer 4,5 napig nem ettem semmit, akkor se voltam az, ez így működik a legtöbb embernél.

Ez a kalóriamennyiség is inkább csak összejön, mert eszem ezt meg azt, nem kifejezett éhség miatt eszem ennyit. Szénhidrátosan sokat ennék és végigéhezném a napot.

Ha mérem, ugyanannyit eszem, vagy kicsit többet (hisz többet foglalkozom az ételekkel), kivéve ha tervezek és elszántan figyelem, akkor lehet egy icipicit kevesebb. De én hiába találok ki limiteket, nem tartom be őket, ha éhes vagyok vagy úgy alakul. De nem ez a tipikus a kalóriát számolóknál.

Viszont új nap van :) De ez megint fura lesz...

43 dkg a múltkori tandori masalás borsós ételből, ez alkalommal tojásfehérjés, olajos magvas morzsókával.

Diós morzsóka (összesen elhasználtam a morzsókákra vagy 10 tojásfehérjét, 10 deka olajos magvat s másfél deka zsírt).

5 diós-kókuszvajas bonbon

2 dkg sajt, némi zöldpaprikával és karalábéval, egy kis uborka

tojástej majdnem 2 tojássárgájából (egy ideje nem teszek bele zsírt, így is szeret elszállni s így is elég finom. pici kesu van benne)

kb. 4 dkg meggy, kb. 10 dkg málna (ezeket nem számoltam, mert a lelőhelyén ettem, de jól becsülök), 3 dkg eper 2 dkg mascarponéval kikeverve

Ma 1800 kcal fölé mentem, mozgás ma sem volt, csak séta a hegytetőre kétszer, de ez inkább domb és majdnem a tetején lakunk... Holnap legalább biciklizni fogok :D

Ma sem voltam éhes, csak elhasználtam, ami volt meg kedvem azért szinte mindig van enni. Most nagyon tele vagyok, márpedig ez reggelre fokozódni szokott... Lehet, hogy mozgok még.

2015. jún. 24. 22:25
 25/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, nagyon aranyosak vagytok! :)
2015. jún. 26. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!