Ti mennyit és mit ettetek ma?
Ebéd előtt sült tojásfehérjét ettem, kávét, pár gramm házi csokit és ecetes céklát.
Ebédre zöldborsófőzeléket ettem sajtos sült tojáshabbal (egyszerű és finom étel :D), egy kis magkenyeret s egy csomó kávét tojástejjel s egy darab házi csokival.
A párom kivételesen hozott banánt, annak nem tudtam ellenállni s eme cukorevés jegyében betoltam egy kis kupac fagyasztott trópusi multivitamin italt is, ami finom s fagyasztva egész jó kis élmény.
Aztán olykor lementem a konyhába s ettem ezt-azt, medvehagymás rántottát, palacsintát...
Végül kis ebédmaradékkal s további palacsintákkal (némelyik diós volt, a kedvencem), kávéval zártam a napot. Ez az imént volt.
Most nincs itthon evőzöldség (a nyersnek valót nevezzük így), csak egy kis kápia paprika, abból azért haraptam.
Szolidabb is lehettem volna, mert az elmúlt napokban bőven túlettem magam s ilyenkor nem vagyok éhes, de most így jött ki. Nem baj, holnap is tart még a jóllakottságból.
Kb. 1450 kcal, 84g fehérje, 57g ch, 91g zsír.
Nem ideális, de megteszi, főleg az elmúlt napok után. Az édességek elhagyásában olyan csapnivaló vagyok, mint mindig... De ez legyen a legnagyobb bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!