Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le?

Hogyan fogyjak le?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 20 nap múlva leszek 14 éves. Lány vagyok. Kb 170 cm és 80 kg körül.. Szerintem el vagyok hízva nagyon.. Mindig is szégyeltem a testalakomat.. Szeretnék olyan június környékére 10-20 kilót fogyni.. Nem tudom hogy ez lehetséges-e. Az a lényeg, hogy ételek terén nem nagyon szeretnék változtatni. Vagy csak ha nagyon muszály. Edzeni csak itthon szeretnék, szval futást ne írjatok! Tudnátok segíteni, hogy hogyan tudnék lefogyni, milyen ételeket kéne elhagynom és hogy milyen itthoni edzéssel tudnék leadni kilókat!

2016. febr. 19. 18:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

#7: engem már csak az érdekel, miért kell ébrenlét az emésztéshez?

Ez olyan tévhit, ami már sok-sok éve megdőlt. :D

Ebben a korban necces a fogyás, ugyanis igen, ebből valóban kellene leadni. De fejlődésben vagy, a szervezetednek tápanyagokra van szüksége.

Első körben az étkezésedet kell átalakítani. A lényeg: ne egyél/igyál cukrozott ételeket/italokat. Próbáld kerülni a fehér lisztes dolgokat. Gyümölcs, krumpli is csak minimális.

Inkább sovány húsok, tojás, zöldségek, sovány tejtermékek (túró, sajt).

Mozgásban otthoni torna is segíthet, de sokkal többet segítene, ha elkezdenél rendszeresen bringázni, vagy túrázni, vagy akár kocogni. Azt miért zártad ki egyből?

2016. febr. 20. 03:45
 12/16 anonim válasza:
0%

miért kell ébrenlét az emésztéshez? Ez most ugye vicc?!

Szerinted mi az alvás?!

A szervezet minimum/tartalék üzemmódra kapcsol hogy pihenjen ergó egy csomó fontos dolog épp hogy nem működik.. mert a szervezetnek pihennie kell mellesleg az emésztőszerverendszernek is jót tesz mert ekkor tudnak megújulni a sejtek is

2016. febr. 20. 12:49
 13/16 anonim ***** válasza:

Jó olvasgatást!

[link]

2016. febr. 20. 14:27
 14/16 anonim válasza:

nagyon hihető... és ezt ki állítja hol a neve munkái tanulmánya? Főleg hiteles a végén azzal a reklámmal :P

Ha hentes lennék simán össze rittyenthetnék egy hasonló cikket hogy miért egészséges töpörtyűt hasalja szalonnával enni estére fél kiló kenyérrel (hogy a pék haveromat is reklámozzam már)

2016. febr. 20. 14:31
 15/16 anonim ***** válasza:

"de ha lefekvés előtt vagy korán a lefekvéshez eszik akkor azt a szervezete már nem fogja lebontani teljesen és egy részét elraktározza.. zsírban"

Ez hülyeség. Az emésztési folyamat során szépen monomerekre bontja a szervezet a táplálékot, hogy egyáltalán fel tudja szívni. A tápanyagok mindig raktározásra kerülnek, ha épp azon nyomban nincs rájuk szükség, majd igény esetén felszabadul egy részük.

Az emésztés több órás folyamat, legjobban pihenés és alvás folyamán működik, mivel akkor a szervezetnek nem kell mással foglalkoznia, nem kell sok vér pl. az izmoknak. Nem véletlenül létezik az ebéd utáni szieszta, s nagyobb étkezések után is emiatt álmosodunk el.

2016. febr. 20. 16:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Ok, valóban nem tudok hivatalos tanulmánnyal szolgálni. De egyet tudok: tavaly áprilisban váltottam életmódot. Szálkásító diétát követek. Soha nem vacsoráztam este hat előtt, leginkább 8... mert későn fekszem le. De sok esetben még elalvás előtt bevágok 5-6 tükörtojást, vagy egy hatalmas darab pörcöt, teljes kiőrlésű kenyérrel. És így tartok 23 kg mínusznál úgy, hogy ez csak az, amit a mérleg mutat. Ennél jóval több zsírt ment le, mivel izom is jött fel közben, és azt nem mértem külön, hogy mennyi...
2016. febr. 20. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!