Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le?

Hogyan fogyjak le?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 20 nap múlva leszek 14 éves. Lány vagyok. Kb 170 cm és 80 kg körül.. Szerintem el vagyok hízva nagyon.. Mindig is szégyeltem a testalakomat.. Szeretnék olyan június környékére 10-20 kilót fogyni.. Nem tudom hogy ez lehetséges-e. Az a lényeg, hogy ételek terén nem nagyon szeretnék változtatni. Vagy csak ha nagyon muszály. Edzeni csak itthon szeretnék, szval futást ne írjatok! Tudnátok segíteni, hogy hogyan tudnék lefogyni, milyen ételeket kéne elhagynom és hogy milyen itthoni edzéssel tudnék leadni kilókat!

2016. febr. 19. 18:59
1 2
 1/16 anonim válasza:
14%

jó hát de általában miket eszel és mennyit?

Lehetséges ha elég sokat mozogsz

futni egy helyben is lehet :D pont ugyanolyan mintha kint futkosnál (magas lábemeléssel intenzíven) először próbálj meg helyben 10 percet futni de előtte nyújts különben nagyon rossz izomlázad lesz

a youtube tele van aerob tornákkal azokat is lehet csinálni (ne keseredj el ha elsőre jó ha 10 percet tudsz megcsinálni a 40 50 percből) fokozatosan emeld egyre többet mondjuk az eg yhelyben futás azért is jó mert közben tudsz nézni valami filmet vagy sorozatot ami elvonja a figyelmed kb

és este 5 után ne egyél SEMMIT! ha nagyon nem bírod egyél meg 1 répát vagy almát vagy más zöldséget

de jó lenne tudni miket szoktál enni mennyit és kb mikor

2016. febr. 19. 19:12
 2/16 anonim ***** válasza:
Szerintem is el vagy hízva nagyon. Ételeken nem akarsz változtatni? Szóval ha eddig megettél teszem azt napi 10 kakaóscsigát, viszont most kiírtad ezt a kérdést, akkor fogyni fogsz mindenféle változtatás nélkül? Mit eszel egy átlag napon?
2016. febr. 19. 19:13
 3/16 A kérdező kommentje:
Elsőnek köszi a választ! Átlagosan egy nap reggelire egy tejszeletet eszem, tízóraira egy szendvicset, ebédre sokszor van, hogy gyrost pitában de a 3/4-e zöldség.. Vacsorára meg szintén szendvicset..
2016. febr. 19. 19:17
 4/16 A kérdező kommentje:
És azért szeretnék változtatni :D
2016. febr. 19. 19:18
 5/16 anonim válasza:
0%
próbálj meg tízóraira gyümölcsöt vagy zöldséget enni (de nem a cukrosabbak közül) pl alma, narancs, (vagy kettőt) paprika uborka esetleg összevághatsz uborkát paprikát paradicsomot plusz rá egy natúr sovány yoghurt 1 csipet só bors (a salátaönteteket felejtsd el mert azok hízlalnak) 5 után meg ne egyél semmit lehet nehéz lesz először de ha nagyon éhes vagy mondom rágcsálj el egy répát vagy valamit esetleg egy pohár tej (melegen ,hidegen) és sport
2016. febr. 19. 19:22
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi ez a hülyeség már, hogy öt után ne egyen?! A napi összbevitel számít, nem az, hogy mikor eszed meg.
2016. febr. 19. 20:14
 7/16 anonim válasza:
0%

mert ha már 5 után nem eszik semmit akkor simán megemészti még kb addig amíg lefekszik.. de ha lefekvés előtt vagy korán a lefekvéshez eszik akkor azt a szervezete már nem fogja lebontani teljesen és egy részét elraktározza.. zsírban

de max valami gyümölcs esetleg zöldség belefér de annál nehezebb már nem különben is minek zabálunk ha már lefekszünk..

2016. febr. 19. 20:16
 8/16 anonim válasza:
33%

napi összbevitel persze.. akkor ha reggelire eszek egy almát estére meg egy jó nagy pacalpörköltet akkor biztos nem fogok hízni.. szeretem amikor ilyen emberek szólnak bele akik azt se tudják mit beszélnek..

Reggelire kell többet enni aztán fokozatosan keveset..

2016. febr. 19. 20:18
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

A napi összbevitel számít pedig... Simán lehet fogyni esti nagy evészetekkel, igen.

Mit számít, hogy mit mikor emészt meg a test vagy hogy mozgáskor miből megy az energia? Ha van deficit és nem rossz az étkezés, hogy izmot bontson a test, akkor a hiány zsírból megy, máshonnan nem tud. Ezért butaság az is, hogy koplaláskor tartalékol a test és nem fogy :D

2016. febr. 19. 21:14
 10/16 anonim ***** válasza:

Inkább az nem értelmes, hogy ha nagyon éhes, akkor egyen egy répát... Biztos vannak fura lények, akiknél ez hat, én ha éhes vagyok, akkor tápanyag kell, sok. S nem vagyok vele egyedül. Jó étrend s elég mozgás kell, hogy az ember ne álljon ott nagyon éhesen kimerült kalóriakerettel, persze emberfüggő, nemcsak étrendfüggő, hogy ez mennyire esélyes.

Sokfélék vagyunk, nehéz általános tanácsokat mondani. A test tápanyagigénye az, amiről mondhatunk ezt-azt, habár az is erősen szór.

2016. febr. 19. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!