Hogyan fogyjak le?
Ezt már sokan kérdezték. 13 éves vagyok, és szükségét érzem a kilónál ledobásnak, mert korom és magasságomhoz képest nem megfelelő a testsúlyom. Nem, nem akarom megszeretni a testemet, és igen, ebben a korban szeretném, hogy mikor jobbat belecsöppenek a kamaszkor rejtélyes világába, elégedett legyek magammal.
Írnátok nekem ilyen diéta napirendet?
Mit sportoljak, abból mennyit fokozatosan?
Milyen ételt vonjak el magamtól, és mit egyek többet?
Szia!Fiú vagy vagy lány?Hány centi,kiló?
Amit jó ha megvonsz magadtól az a cukros üditőitalok,gyorskaja,chips és stb..Persze ezeket is lehet enni de nem minden nap.Ha csak úgy ennél valamit akkor egyél gyümölcsöket.Egyél legalább napi ötször de csak keveset.Ha nem szeretnél izmosítani akkor a lassú futás,de ha igen akkor rengeteg videót találsz youtube-on:) Diéta is nagyon sok van az interneten,válaszd ki amelyik a legszimpatikusabb de tarts be és ne akarj gyorsan fogyni,hamar vissza jöhetnek a kilók.
Remélem valamennyit tudtam segíteni:) 13/l
Mindenképpen gyakran egyél a nap folyamán, kisebb adagokat, lassan, alaposan megrágva. Kerüld a cukros italokat, ételeket, használj édesítőszert. Sok gyümölcs, zöldség, csirkemell, hal. Kerüld a túl zsíros ételeket. Ne edd soha nagyon tele magad, hiszen ha rendszeresen eszel, tudod, hogy úgyis nemsokára megint jön egy étkezés.
Vizet is bőven igyál.
Keress valami jó kis mozgást, ami neked tetszik, és örömet okoz. Otthoni tornázgatás, labdajátékok, futás, jóga, tánc, úszás, edzőterem - ami neked bejön. És azt rendszeresen próbáld gyakorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!