Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak? Milyen ételek?

Hogyan fogyjak? Milyen ételek?

Figyelt kérdés

10 kilót szeretnék leadni minimum.

Elkezdtem a mozgást is.

De kollégista vagyok. Nincs felszerelt konyha se semmi. Menzás kaját lemondtam,de nem tudom milyen ételeket kéne ennem.

Sajnos még tojást se lehet itt sütni se semmit lényegében. Van egy melegszendvics sütő és ennyi.

Milyen kész ételek vannak amik nem hízlalnak illetve ilyen körülmények mellet milyen ételeket kéne fogyasztanom?

2016. febr. 1. 21:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Milyen melegszendvics sütő? Az összecsukhatós háromszög? Mert jobban jártál volna akkor már a menzával, vagy keress olyan helyet, ahonnan házhoz szállítanak, vannak direkt ilyen diétás menüt házhoz szállító cégek. Esetleg salátákat tudsz csinálni magadnak, sonkával. Vagy vehetsz valahol grillcsirkét, hazaviszed azt beleaprítod, de én tuti nem tudnék hideg ételen élni, minden nap. Vagy eljárnék valahová, akkor vagy rendelnék. (ha megengedhetném magamnak)
2016. febr. 1. 21:26
 2/7 Szabi.L ***** válasza:

Zöldségek, csirkemell sonka, pulykamell sonka, pufi rizs, rozs kenyér, túró

Én hasonlókat eszem, ha nincs időm rendes kajára.

2016. febr. 1. 21:40
 3/7 anonim ***** válasza:

Melegszendvicssütőben lehet tojást sütni, elég sokféleképpen. Simán sosem csináltam, de valamivel keverve (magvak, zab) már igen.

Van, aki mindig nyers ételt eszik, szóval meleg étel nélkül még meg lehet lenni, más kérdés, hogy sokunknak az azért nem szimpatikus.

A kalóriatöbblet hizlal.

Egyél sok zöldséget.

2016. febr. 1. 21:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyél kevesebbet mint eddig. Én így fogytam le. Amúgy azt eszek mindig amihez épp kedvem van, többnyire nem diétás kajákat, de úgy gondolom mindegy. Ha nem eszel sokat, fogyni fogsz.
2016. febr. 1. 21:53
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat ! :)
2016. febr. 2. 19:08
 6/7 anonim válasza:
Szia én egyszer azt csináltam hogy semmi mást nem ettem tényleg semmi mást mint azokat a zaccskós leveseket nem a kis bögrészeket hanem az egyel nagyobbakat PL.: Vishu Vifon meg asszem a maggi is gyárt nem nagy a választés és nagyon egyoldalu ugy hogy nem szabad sokáig csinálni én kevés testmozgással plusz a sulis torna 1 hétig csináltam és 7 kilót fogytam tudom hogy a gyors fogyás nem jó de nekem nem jött vissza semmennyi
2016. febr. 22. 19:18
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi :)
2016. febr. 22. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!